Π.Ε Σερρών : Πρόσκληση συμμετοχής στην 19η Διεθνή Έκθεση-SIAL CHINA 2018

2d704b97.png

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζοντας ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων της περιοχής της συμμετέχει στην 19η Διεθνή Έκθεση-SIAL CHINA 2018 που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου Shanghai New International Expo Centre στην Κίνα στις 16 με 18 Μαϊου 2018.

Σκοπός της συμμετοχής της Περιφέρειας στην εν λόγω έκθεση είναι η επιπρόσθετη

αναγνωρισιμότητα και η ανάδειξη των αγροτικών τοπικών προϊόντων της στην αγορά της Κίνας και της ευρύτερης Ασίας και η ενίσχυση της εξωστρέφειας και διεύρυνσης των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα της.

Η Διεθνής Έκθεση SIAL CHINA πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, προσελκύει σημαντικούς και εξειδικευμένους επισκέπτες και διοργανώνεται φέτος για 19η συνεχή χρονιά. Η SIAL CHINA αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ασία και η δυναμική της ξεπερνά τους 3.200 εκθέτες από 67 χώρες και τους 101.000 εμπορικούς επισκέπτες.

Η έκθεση εδρεύει στην Σανγκάη, την μεγαλύτερη πληθυσμιακά πόλη στην Κίνα, διεθνές οικονομικό και εμπορικό διαμετακομιστικό κέντρο με το πιο πολυάσχολο λιμάνι παγκοσμίως. Η SIAL CHINA παραδοσιακά προσελκύει το ενδιαφέρον των σημαντικότερων εισαγωγέων, διανομέων, επαγγελματιών λιανικής και χονδρεμπόρων της Κίνας και χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ασία.

Παράλληλα με την έκθεση διοργανώνονται πολύ σημαντικά events όπως το La Cuisine by SIAL CHINA υπό την αιγίδα του WACS, SIAL Innovation, Retail & Hospitality Forum, World Tour by SIAL, Chocolate World κ.α. τα οποία θα δώσουν ώθηση στη συμμετοχή όλων των εκθετών.

Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών καλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θα

επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη έκθεση για να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας, να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό μέχρι την Παρασκευή 6 Απριλίου 2018.

Λόγω του περιορισμένου χώρου των 24 τετραγωνικών μέτρων για την έκθεση, θα

τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τη διάθεσή του, λαμβάνοντας υπόψη τον εξαγωγικό χαρακτήρα της επιχείρησης και αν διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, τη δραστηριότητα της επιχείρησης και το κατά πόσο η συμμετοχή της συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της ΠΚΜ και τέλος την εκπροσώπηση όσο το δυνατόν περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων της Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης, θα ληφθεί υπόψη και εάν κάποιοι εκθέτες δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε περίπτερο της Περιφέρειάς μας σε διεθνείς εκθέσεις.

Οι Αιτήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα αποστέλλονται συμπληρωμένες στα email: g.karali@pkm.gov.gr ή dao@pkm.gov.gr ή στο fax 2313-330044. Το έντυπο της αίτησης μπορούν να το βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (www.pkm.gov.gr)

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας

καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής

Αγροτικών Προϊόντων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2313-330350 κα Γλ. Καραλή, 2313-330395 κ. Γ. Γκανάτσιος και 2313-330428 κ. Γ. Φανέλης

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top