Π.Σ Σερρών : Οι παρεμβάσεις των Δραμινών Δρομολογούν την κατασκευή του άξονα Δράμα -Σέρρες -Αμφίπολη

-λήψης-5-1.jpg

Πιθανόν ο αγώνας ενός Δραμινού είναι αυτός που δίνει λύση για την κατασκευή του οδικού άξονα Δράμας -Σερρών -Αμφίπολης .Θυμίζουμε τις παρεμβάσεις εδώ και ένα χρόνο και πλέον του πρώην δημάρχου Δράμας κ Θωμά Μαργαρίτη 

Διαβάστε περισσότερα 

Στο 95% έχει μελετηθεί το κεντρικό τμήμα, μήκους 39 χιλιομέτρων, του οδικού άξονα Δράμας – Σερρών – Αμφίπολης, συνολικού μήκους 60 χιλιόμετρων και εντός των επόμενων δύο – τριών μηνών θα έχει ολοκληρωθεί πλήρως η διαδικασία, επισήμανε ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού ΑΕ, Απόστολος Αντωνούδης.

Σε ό,τι αφορά το νότιο τμήμα του οδικού, μήκους 10 χιλιομέτρων, ο κ. Αντωνούδης επισήμανε ότι «είναι μελετητικά ανώριμο», ενώ για το βόρειο τμήμα, που επίσης αφορά άλλα 10 χιλιόμετρα, σημείωσε «ότι εντός του 2018 θα είναι έτοιμη η σχετική μελέτη».

Σύμφωνα με τον κ. Αντωνούδη, η Εγνατία Οδός ΑΕ έχει αναλάβει να μελετήσει τα τμήματα του οδικού άξονα σε βορρά και νότο, ενώ το νότιο τμήμα, επειδή καταλήγει στην Αμφίπολη και για να μην υπάρξει πρόβλημα με τις αρχαιότητες, θα βελτιωθεί πάνω στην υφιστάμενη χάραξη.

Υπογραμμίζεται, ότι την Κυριακή 4 Μαρτίου, ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού ΑΕ αι στελέχη της εταιρείας θα βρίσκονται στην Δράμα, προκειμένου να παρευρεθούν σε διευρυμένη σύσκεψη εκπροσώπων τοπικών φορέων, με αντικείμενο την αναβάθμιση του οδικού άξονα Δράμας – Σερρών – Αμφίπολης.

Την εκδήλωση (θα συμμετέχει και εκπρόσωπος από το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών) διοργανώνει η Οργανωτική Επιτροπή της «Συνεργασίας Επιχειρηματικών, Επαγγελματικών και Επιστημονικών Φορέων για την Προώθηση Αναπτυξιακών Θεμάτων για τη Δράμα».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top