Ραντεβού στην Πρώτη Σερρών: Ξεκινάει η 12η Μαθητιάδα

12472302_551843208321561_7466412929786887761_n.jpg

Ραντεβού στην Πρώτη Σερρών του δήμου Αμφίπολης δίνουν στις 15-19 Απριλίου 2016


μαθητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα και την Ομογένεια , που θα συμμετάσχουν στην 12η (ΙΒ’) Μαθητιάδα .Ενόψει της έναρξης του κορυφαίου αθλητικού και πολιτιστικού γεγονότος ο δήμαρχος Αμφίπολης και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Μαθητιάδας Κώστας Μελίτος, ο πρόεδρος της Αστικής Εταιρίας της Μαθητιάδας Άρης Σέμκος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης παραχώρησαν συνέντευξη τύπου.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας εξέφρασε τη χαρά του που ξεκινάει η 12η Μαθητιάδα τονίζοντας πως είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός θεσμός για την Π.Κ.Μ. και ειδικά για τις Σέρρες και την Πρώτη. «Ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στην ενίσχυση τέτοιων αξιόλογων θεσμών. Στηρίζουμε τη Μαθητιάδα και θα συνεχίσουμε να τη στηρίζουμε και τα επόμενα χρόνια και ευχαριστούμε όλους τους φορείς που ενισχύουν την εν λόγω προσπάθεια .Βεβαίως πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους εθελοντές που αποτελούν ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της διοργάνωσης» επισήμανε ο Περιφερειάρχης.

«Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή που αγκαλιάζεται όλα αυτά τα χρόνια από όλoν τον κόσμο και κυρίως από τους μαθητές, που συμμετέχουν μαζικά. Η Π.Κ.Μ. συνδράμει με κάθε τρόπο στην διοργάνωση, βρισκόμενη σε αγαστή συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς. Είμαστε απόλυτα σίγουροι πως και φέτος η Μαθητιάδα θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης».

Κατά την τοποθέτησή του ο Κώστας Μελίτος τόνισε τη μεγάλη χαρά για τον δήμο Αμφίπολης να διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά αυτό το μοναδικό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός. Τόνισε πως η ευγενής άμιλλα και τα αθλητικά ιδεώδη θα κυριαρχήσουν από τις 15-19 Απριλίου στην Πρώτη και συγκεκριμένα στους αγωνιστικούς στίβους, εκεί όπου οι συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες θα πάρουν μέρος σε 35 Ολυμπιακά και σε 14 Παραολυμπιακά αθλήματα, με το σύνθημα «χωρίς το φόβο της αποτυχίας και το άγχος της νίκης»

.

« Ο δήμος Αμφίπολης στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τη μαθητιάδα. Οι συμμετέχοντες μαθητές θα γίνουν οι καλύτερες πρεσβευτές μας σ’ όλη την Ελλάδα και τον κόσμο» επισήμανε ο κ. Μελίτος, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του προς τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μωυσιάδη για την αρωγή της Π.Κ.Μ. στη διοργάνωση, με μια σημαντική οικονομική ενίσχυση.

Περίπου 500 μαθητές θα λάβουν μέρος στην φετινή Μαθητιάδα όπως επισήμανε ο Πρόεδρος της Αστικής Εταιρίας Άρης Σέμκος επισημαίνοντας πως όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο γεγονός, που φέτος διοργανώνεται με το σύνθημα «αγωνιζόμαστε μαζί».

Να τονιστεί πως η 12η Μαθητιάδα ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 15 Απριλίου με την τελετή έναρξης, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πρώτης στις 20.00, και θα συνεχιστεί έως την Τρίτη 19 Απριλίου

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com