Σέρρες : Αλλαγή στο πρόγραμμα επίσκεψης του υφυπουργού Παιδείας κ. Δημήτριου Μπαξεβανάκη

Baxevanakis.jpg

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού κ Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων .Έφερε αλλαγές στο πρόγραμμα της επίσκεψης του υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων κ. Δημήτριου Μπαξεβανάκη στο Νομό Σερρών.

Η ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Σερρών 

Όπως ίσως έχετε πληροφορηθεί  ο Πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας ξεκινά επισκέψεις σε διάφορα υπουργεία με στόχο την  επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου.

Ο κύκλος των επισκέψεων του πρωθυπουργού στα υπουργεία θα ανοίξει αύριο Τρίτη 9 Μαΐου 2017 από το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, όπου και θα συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία του.

Μετά τα ανωτέρω  το πρόγραμμα επίσκεψης του υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων κ. Δημήτριου Μπαξεβανάκη στο Νομό Σερρών, τροποποιείται ως εξής:

Τρίτη 9 Μαΐου

ΩΡΑ 19.00- 21.οο     Χαιρετισμό και παρακολούθηση στην Ημερίδα « Η Μαθητεία στο Επαγγελματικό Λύκειο.» που διοργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών 

Τετάρτη 10 Μαΐου

ΩΡΑ  9.00 – 9.20   Επίσκεψη στο 13Ο  Δημοτικό Σχολείο Σερρών

ΩΡΑ  9.45 –  10.20 Επίσκεψη στο  Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας  Νιγρίτας που λειτουργεί για πρώτη φορά τη σχολική χρονιά 2016  2017 και εδρεύει στο σωφρονιστικό κατάστημα Νιγρίτας. 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com