Σέρρες : Αναρρώνει η Μαρία Κόλλια

-λήψης-2.jpg

Από το σπίτι της είδε τον ανασχηματισμό και την ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης η υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, η οποία αναρρώνει ύστερα από την επέμβαση αλλαγής της μιτροειδούς βαλβίδος στην καρδιά στην οποία υπεβλήθη στις αρχές Φεβρουαρίου. Οπως λέει η ίδια στη στήλη, είναι καλά, βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης και θα επιστρέψει στα καθήκοντά της στις 12 Μαρτίου.

Η Σερραία υπουργός δέχτηκε τις ευχές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του φίλου της, προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου, που της ευχήθηκαν να είναι από δω κι εμπρός σιδερένια η καρδούλα της!

Ανεξάρτητα όμως από την περιπέτειά της, η Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά απεδείχθη «βράχος» και στον ανασχηματισμό, αφού στάθηκε αμετακίνητη στη θέση της, γεγονός που αποδεικνύει την εκτίμηση του πρωθυπουργού στο πρόσωπό της.

Η Σερραία πολιτικός αποτελεί την πρώτη και μοναδική γυναικεία παρουσία στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης από τη μέρα ίδρυσής του. 

Η Μαρία στάθηκε εκεί όρθια και στις τέσσερις συνθέσεις της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου από τον Ιανουάριο του 2015 έως τον Φεβρουάριο του 2018. 

Δεν δίστασε μάλιστα από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο οποίο βρισκόταν τότε να στείλει μήνυμα για το μεγάλο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό, λέγοντας στους πολίτες που πήραν μέρος πως, εάν μπορούσε, θα ήταν μαζί τους.

Σιδερένια ευχόμαστε κι εμείς με τη σειρά μα

edpresso

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top