Σέρρες : Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο ¨¨Βοήθεια στο σπίτι ¨¨

-λήψης-30.jpg

Με κύριο αίτημα την ένταξη τους  σε μόνιμες θέσεις εργασίας των Οργανισμών Εσωτερικής Υπηρεσίας των Διευθύνσεων Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων με αναγνώριση των συμβάσεων εργασίας τους ως αορίστου χρόνου, 24ωρη απεργία προχωρούν την Τετάρτη  οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι»…

«Εμείς φροντίζουμε άτομα με άνοια, αλλά η κυβέρνηση φαίνεται ότι πάσχει από αλτσχάιμερ» δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Κοινωνικών Δομών Ν. Σερρών Μαριάνθη Κηπουρού, κάνοντας λόγο για 15χρονη και πλέον εργασιακή ομηρία των 100 εργαζομένων στις δομές του «Βοήθεια στο Σπίτι» Ν.Σερρών και των 3000 πανελλαδικά, για απαξίωση και αποδόμηση των δομών, για συρρίκνωση του προσωπικού και έλλειψη υλικοτεχνικών υποδομώ Προσληφθήκαμε με διαδικασίες ΑΣΕΠ.
«Καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες, διαθέτουμε υπερδεκαετή χρόνο απασχόλησης συνεχούς εργασίας χωρίς διακοπή και πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία» υποστήριξε μεταξύ άλλων η κα Κηπουρού.

Στο πλευρό των εργαζομένων τάσσεται με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σερρών, υπογραμμίζοντας ότι υποστηρίζει δυναμικά τη διεκδίκηση των αιτημάτων τους.

Συντάκτρια: Θάλεια Καμπουρίδου

Πηγή: ert.gr

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top