Σέρρες . Αποδεσμεύει η Πειραιώς 5 εκατ. για παραγωγούς τεύτλων

evz_tampela.jpg

Το πράσινο φως και μάλιστα ομόφωνα έδωσε η διοίκηση της ΕΒΖ ΑΕ, στην πρόταση αναδιάρθρωσης της βιομηχανίας που κατάθεσε η Τράπεζα Πειραιώς, ανοίγοντας έτσι το δρόμο να συγκληθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, που αποτελεί προαπαιτούμενο για να απελευθερώσει η πιστώτρια τράπεζα την υποδόση των 5 εκατ. Ευρώ, για την αποπληρωμή των τευτλοπαραγωγών.Η σχετική απόφαση λήφθηκε στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δ. Σ. της επιχείρησης την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 κι αφού η διοίκηση έλαβε υπόψη της και το επικαιροποιημένο επιχειρησιακό σχέδιο που της παρέδωσε το διεθνές γραφείο συμβούλων στο οποίο είχε ανατεθεί η σύνταξη του.


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «η απόφαση αυτή κοινοποιήθηκε ήδη στον Εκκαθαριστή βασικό μέτοχο της ΕΒΖ ΑΕ, [ΑΤΕ ΥΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ] στη δικαιοδοσία του οποίου είναι πλέον η ενημέρωση σχετικά της δανείστριας Τράπεζας και η σύγκληση της γενικής συνέλευσης των μετόχων, που αποτελεί προϋπόθεση για την άμεση εκταμίευση των πρώτων 5 εκατ. ευρώ (σ. σ. από συνολικά 12 εκατ. Ευρώ) που προβλέπει η πρόταση αναδιάρθρωσης.
Το Δ.Σ της ΕΒΖ ΑΕ με την σημερινή του απόφαση υλοποιεί την δέσμευση για την συνέχιση λειτουργίας της Εταιρείας και την σύντομη εξυπηρέτηση των υποχρεώσεων της προς τους Έλληνες τευτλοκαλλιεργητές».

 
http://www.agronews.gr/

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com