Σέρρες . Η σχολή κρεοπωλών ο Θεόφιλος , ο Μιχάλης και ο Μωυσιάδης

-λήψης-2.jpg

Τον Σεπτέμβριο του 2014 Δημοσιεύθηκε το Προεδρικό Διάταγμα 107/2014 (ΦΕΚ 174/Α/28-8-2014), σύμφωνα με το οποίο ορίζεται Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Σερρών με έδρα τις Σέρρες και με περιοχή δικαιοδοσίας τις περιφερειακές ενότητες Σερρών, Κιλκίς, Ημαθίας και Πέλλας.Η δημιουργία πιστώνεται στον τότε υπουργο και βουλευτή της ΝΔ κ Θεόφιλο Λεονταρίδη . Έκτοτε η λειτουργιά της σχολής στις Σέρρες χάθηκε όπως όλα στο Σερραισταν . Το θέμα  της λειτουργίας επανέφερε με σημερινές του δηλώσεις στην ΕΡΑ Σερρών ο Σερραιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ Μιχάλης Τζελέπης ο οποίος αποκάλυψε οτι υπάρχουν 110 ενδιαφερόμενοι αλλά δεν υπάρχει αίτημα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, προς το αρμόδιο υπουργείο για την λειτουργία της . Τι απάντησε ο κ αντιπεριφερειάρχης οτι το αίτημα το είχε υποβάλλει..προφορικα . Αλλά τώρα θα το υποβάλλει και γραπτά  .Τα σχόλια πιστευουμε οτι είναι περιττα 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΚ ΤΖΕΛΕΠΗ ΚΑΙ ΜΩΥΣΙΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ

Την ευθύνη για την μη λειτουργία σχολείου κρεοπωλών επέρριψε στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, ο βουλευτής Μιχάλης Τζελέπης. Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών, ο κ. Τζελέπης, τόνισε πως δεν υπάρχει αίτημα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, προς το αρμόδιο υπουργείο για την λειτουργία σχολείου κρεοπωλών στις Σέρρες, με αποτέλεσμα οι 100 και πλέον ενδιαφερόμενοι να μην μπορούν να πάρουν πιστοποίηση για κρεοπώλεις. Ο κ. Τζελέπης σημείωσε πως θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για το θέμα. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ

Προφορικό ήταν μέχρι στιγμής το αίτημα για την λειτουργία σχολείου κρεοπωλών στις Σέρρες, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών, σημείωσε πως το αίτημα για την λειτουργία του σχολείου κρεοπωλών το έθεσε τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκο Μπόλαρη προφορικά. Θα το θέσει όμως και γραπτά την επόμενη εβδομάδα κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα, όπου θα συναντηθεί με τον κ. Μπόλαρη.

Χαρακτήρισε δίκαιο το αίτημα των 110 ενδιαφερομένων για την λειτουργία του σχολείου στις Σέρρες.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com