Σέρρες : Και του χρόνου βλέπουμε για την Ελληνική βιομηχανία Ζάχαρης

-26.jpg

Για την τρέχουσα περίοδο θα υπάρξει παραγωγή ζάχαρης καθώς οι παραγωγοί παραδίδουν τεύτλα, επεσήμανε ο αν. υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε εναλλακτικές λύσεις αναφορικά με την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, καθώς η τρέχουσα λύση «έχει χλωμιάσει», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, ερωτηθείς σχετικά, στη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου για την παρουσιάση του προγράμματος του υπουργείου από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκη και τον υφυπουργό Στάθη Γιαννακίδη.

Όπως είπε ο κ. Πιτσιόρλας, για την τρέχουσα περίοδο θα υπάρξει παραγωγή ζάχαρης καθώς οι παραγωγοί παραδίδουν τεύτλα και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση από άλλους επενδυτές.

Εξετάζουμε και είμαστε σε συζήτηση για εναλλακτικές λύσεις για την εξυγίανση της ΕΒΖ, με την συμμετοχή ιδιώτη επενδυτή και σύντομα θα έχουμε νέα να ανακοινώσουμε, είπε ο κ.Πιτσιόρλας, επισημαίνοντας ότι το προηγούμενο σχήμα δεν υπέβαλλε δεσμευτική προσφορά στην καταληκτική ημερομηνία.

Πηγή: https://www.voria.gr

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top