Σέρρες . Μετράει ..μέρες το επίδομα παραμεθορίου

14449919_694355744046041_2823219990701416509_n.jpg

Ως τα τέλη Οκτωβρίου αναμένεται να υπογραφεί από τους αρμόδιους υπουργούς η απόφαση που καθορίζει τις περιοχές στις οποίες θα χορηγείται το επίδομα παραμεθορίου περιοχών στους δημοσίους υπαλλήλους που υπηρετούν σε αυτές τις περιοχές . Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει για τον Ν Σερρών η καταβολή του μετράει μέρες αφού ο νομός Σερρών δεν θα περιλαμβάνεται στις περιοχές που θα χαρακτηριστούν παραμεθόριες . Πιθανόν να συνεχίσει να καταβάλλεται στους υπαλλήλους που υπηρετούν σε περιοχές κοντά στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα

Ενδεικτικό είναι και το μήνυμα του Αντιπροέδρου των Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν Σερρών κ Χατζόπουλου 

Ιωάννης Χατζόπουλος

το άγνωστο με βάρκα την ελπίδα αναμένουμε απλά το …μοιραίο ;
Το επίδομα παραμεθορίων περιοχών βρίσκεται στο στόχαστρο της Κυβέρνησης εδώ και χρόνια. Πλέον κατάφεραν, να είναι μια απλή απόφαση υπουργού, ώστε να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο οι εκάστοτε κυβερνητικοί βουλευτές !!!
Φτάσαμε έναν μήνα πριν εκδοθεί η απόφαση του Υπουργού περί περικοπής του επιδόματος για τον Νομό Σερρών όπως και άλλων όμορων Νομών, συρρικνώνοντας ακόμη περισσότερο τις αποδοχές μας. Η κατάργηση τουεπιδόματος παραμεθορίων, θα επιδεινώσει όχι μόνο την οικονομική μας κατάσταση ως δημόσιοι υπάλληλοι αλλά και θα επιφέρει άμεσα αρνητικότατες συνέπειες στην τοπική αγορά.
Ο Νομός Σερρών, όπως και άλλοι παραμεθόριοι Νομοί της χώρας, αντιμετωπίζει διαχρονικά το πρόβλημα της υποστελέχωσης πολλών Δημοσίων και Δημοτικών Υπηρεσιών και για τον λόγο αυτό θεσμοθετήθηκαν ιδιαίτερα κίνητρα προσέλκυσης για μετατάξεις αλλά και συγκράτησης ικανού αριθμού δημοσίων υπαλλήλων σε αντίστοιχους φορείς.
Αυτό θα τελειώσει πλέον.
Ακόμα έναν πλήγμα στον Δήμο μας και τον Νομό μας με τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας, με το έντονο δημογραφικό πρόβλημα και το μεγάλο ποσοστό των μονίμων κατοίκων να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.
Στην αναμονή λοιπόν μετρώντας απλά αντίστροφα τις μέρες σαν την διαφήμιση του … JUMBO

Μοιραστείτε το

One thought on “Σέρρες . Μετράει ..μέρες το επίδομα παραμεθορίου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com