Σέρρες .Μετ’ εμποδίων η μεταφορά των τεύτλων στο Πλατύ

CA6FD8B02D94ADEC59959D1C472E2F69.jpg

 Με σημαντικές καθυστερήσεις πραγματοποιείται η μεταφορά των τεύτλων από τις Σέρρες στο εργοστάσιο του Πλατέος, όπως αναφέρουν οι παραγωγοί.

Σύμφωνα με τους ίδιους, δεν τηρείται το πρόγραμμα μεταφοράς που είχε καταρτίσει η ΕΒΖ και η μεταφορική εταιρεία διαθέτει για τον σκοπό αυτό μόλις έξι φορτηγά, όταν θα έπρεπε να μπουν στη μεταφορά 25 οχήματα.

Το πρόβλημα παραδέχτηκε και ο πρόεδρος της βιομηχανίας, Χρ. Ρώσσιος ο ποίος ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι τευτλοπαραγωγοί στις Σέρρες δυσκολεύονται να δεχθούν τα νέα δεδομένα που ισχύουν στην ΕΒΖ, αλλά “καλά θα κάνουν να το πράξουν για το καλό των ιδίων και της βιομηχανίας”.

Κατανοώντας εν μέρει τους λόγους της ανησυχίας τους, ο κ. Ρώσσιος επισήμανε: “δυστυχώς η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν μας έδωσε τα βαγόνια που ζητήσαμε για τη μεταφορά τεύτλων στο Πλατύ Ημαθίας και έτσι παρατηρούνται κάποιες μικρές καθυστερήσεις, που όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτές, αφού όλα είναι υπολογισμένα και οποιαδήποτε παρέμβαση, θα ανεβάσει το κόστος, κάτι που δεν μπορούμε να επιτρέψουμε”.

Για το θέμα νωρίτερα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου αντιπροσωπεία των Σερραίων τευτλοπαραγωγών επισκέφθηκε τη διοίκηση της ΕΒΖ, ζητώντας άμεση επίλυση του προβλήματος μεταφοράς των τεύτλων στο εργοστάσιο στο Πλατύ.

Φέτος σπάρθηκαν στις Σέρρες 7.000 στρέμματα με τεύτλα, με την παραγωγή να υπολογίζεται στους 45.000 τόνου

 

 http://www.ypaithros.gr/

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com