Σέρρες .Νέος Χώρος Εκπαίδευσης και το Κέντρο Τουριστικής Προβολής

15068292_1143491795728812_2950507498809960134_o.jpg

Με ιδιαίτερα λαμπρότητα και παρουσία εκπρόσωπων της εκκλησιαστικής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Νομού Σερρών και πλήθους κόσμου, επιχειρηματιών, μελών του Επιμελητηρίου και μελών της Διοίκησής του, εγκαινιάστηκε χθες Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016, ο Νέος Χώρος Εκπαίδευσης και το Κέντρο Τουριστικής Προβολής (Αίθουσα «ΕΡΜΗΣ») στον 2ο όροφο του Επιμελητηριακού Μεγάρου.

Το Επιμελητήριο Σερρών παρέδωσε στην επιχειρηματική κοινότητα και στην κοινωνία του Νομού Σερρών πλήρως ανακαινισμένο τον 2ο όροφο του Επιμελητηριακού Μεγάρου, τον Αγιασμό του οποίου τέλεσε εκ μέρους του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας κου Θεολόγου, ο πατήρ Νεκτάριος της Ιεράς Μητρόπολης, ενώ την κορδέλα έκοψε η Σερραία Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μ. Κόλλια- Τσαρουχά.

Ο Πρόεδρος, κος Χρήστος Μέγκλας, ευχαρίστησε όλους για την ανταπόκριση στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου και ιδιαιτέρως την Αναπτυξιακή Εταιρία Νομού Σερρών (ΑΝ.Ε.ΣΕΡ.) και τον ιδιαιτέρως τον Πρόεδρό της, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σερρών, κο Ιωάννη Μωυσιάδη, που έδωσαν τη δυνατότητα στο Επιμελητήριο να αξιοποιήσει τους πόρους του Τοπικού Προγράμματος LEADER και να δημιουργήσει το «Κέντρο Τουριστικής Προβολής και Πληροφόρησης Νομού Σερρών».

Η πλήρως ανακαινισμένη αμφιθεατρική αίθουσα με το όνομα «ΕΡΜΗΣ», εξοπλισμένη με τα πιο υψηλής τεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα και έπιπλα δίνει τη δυνατότητα για ενημερωτικές εκδηλώσεις, σεμινάρια, για προβολή ταινιών και κάθε είδους οπτικοακουστικού υλικού (Show Room). Η χρήση της εγκαινιάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δηλαδή την έναρξη του Ταχύρρυθμου Προγράμματος Κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού του Πανεπιστημίου Μακεδονίας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. Σαράντα (40) εκπαιδευόμενοι από όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Κρήτη, Καβάλα, Κοζάνη) έχουν την τύχη για τους επόμενους τρεις μήνες να χρησιμοποιούν την αίθουσα και όλες τις δυνατότητές της και να καταρτίζονται ώστε στο τέλος του προγράμματος να πιστοποιηθούν ως ξεναγοί. Όλοι τους ενθουσιάστηκαν από την θερμή υποδοχή τους στο Επιμελητήριο και στην πόλη των Σερρών

Η βραδιά έκλεισε με εξαιρετικούς ήχους, μουσικές και χρώματα΄ τη μαγευτική φωνή και τις μελωδίες του Αλκίνοου Ιωαννίδη με την εξαίσια συνοδεία του τσέλου και της κρητικής λύρας, που έπαιζε μοναδικά ο Γεώργιος Καλούδης. Τους θαύμασαν και τους απόλαυσαν σε μοναδικές ερμηνευτικές στιγμές οι εκατοντάδες Σερραίες και Σερραίοι που πλημμύρισαν την Αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης».

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com