Σέρρες . Πεδίο κομματικής ¨¨δράσης ¨¨ συνεχίζει να αποτελεί το κέντρο προσφύγων

syriza-serres-640x330.jpg

Η Ν.Ε. Συριζα Σερρών ζήτησε την απομάκρυνση της Χρύσας Τάπα υπεύθυνη του κέντρου προσφύγων στο πρώην ΚΕΓΕ Σερρών καθώς κρίνει ότι η παρουσίας της πλέον δεν βοηθάει στην ομαλή λειτουργία του κέντρου, λόγω της συγγενικής της σχέσεις με υπαλλήλους του κέντρου!

Να σημειώσουμε ότι στην Ν.Ε. του Σύριζα Σερρών συμμετέχει και ο πατέρας της ο οποίος δεν πήρε μέρος στην ψηφοφορία για την θέση αυτή.

Είναι μία ιστορία από το κοντινό παρελθόν, όταν ο κ. Τόσιος Πασχάλης είχε καταγγείλει τον τρόπο διαχείρισης στο κέντρο προσφύγων με την ανοχή του κεντρικού Σύριζα , της τοπικής Βουλεύτριας του και με τον τοπικό Σύριζα σε συνεννόηση πάντα!

Εκείνη η καταγγελία λόγω της πανελλαδικής έκτασης που είχε πάρει, έφερε αντιδράσεις και μερική αποκατάσταση της σωστής επιλογής προμηθευτών και υπαλλήλων.

Η κ. Σταμπουλή Βουλευτής Σύριζα Σερρών, φοβισμένα μάλλον για τις προεκτάσεις του σκανδάλου, αντέδρασε, έκανε κάποιες δηλώσεις που έπαιξαν παντού, αλλά λίγες μέρες μετά προφανώς από το κόμμα πιεζόμενη, μόνο συγνώμη δεν είπε που αντέδρασε και ότι βέβαια δεν καταλάβαμε καλά όσα είπε!

Εκείνη η καταγγελία λοιπόν και όλα όσα έγιναν εκ των υστέρων, μέχρι την τωρινή απόφαση του Σύριζα Σερρών, δικαιώνουν πλήρως τον κ. Τόσιο Πασχάλη αλλά αυτό θα έπρεπε να μας λυπεί..

Ξεκαθαρίσματα εσωκομματικά, λογικές «λάφυρου» στην εξουσία, παιχνίδια στις πλάτες των προσφύγων και του δράματος που ζουν , αλλά και απαράδεκτες πρακτικές με το δημόσιο χρήμα, ειδικά στις μέρες μας, θα έπρεπε να είναι παρελθόν αλλά τις συναντάμε συνέχεια!

serresparatiritis.gr

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com