Σέρρες : Πρόσκληση για την διοργάνωση συλλαλητηρίου για τα διόδια

-λήψης-8.jpg

Στις 16 Μαΐου του 2018 και ώρα 19.30 μ.μ. στη Αίθουσα της ΚΕΔΗΣ πρώην ΔΕΠΚΑ στην πόλη των Σερρών θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για την ανάδειξη Συντονιστικής Επιτροπής, με σκοπό την δημιουργία Πανσσεραϊκού Συλλαλητηρίου, ενάντια στη κατασκευή των διοδίων στο Ν. Σερρών ή τουλάχιστον στη κατασκευή παράπλευρης οδού, όπως είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο.

Οι λόγοι είναι απλοί:

Δεν χρωστάμε σε κανέναν να πληρώνουμε «υποχρεωτικά» διόδια στις μετακινήσεις μας πχ προς Θεσσαλονίκη που είναι ζωτικής σημασίας για εμάς τους Σερραίους, διότι η σχέση μας με την Θεσσαλονίκη είναι καθημερινότητα. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουνε εκατομμύρια ευρώ το έτος για τις μετακινήσεις μας, διότι δεν έχουμε ούτε την στοιχειώδη εναλλαγή να επιλέξουμε να κινηθούμε σε νόμιμη και σωστά κατασκευασμένη παράπλευρη  οδό, όπως ορίζει ο νόμος.

Διότι παραβιάζονται διατάξεις του Συντάγματος, Άρθρα 4.2 και 4.5 του Συντάγματος, που ορίζουν ότι: «οι Έλληνες έχουν ίσες υποχρεώσεις και συνεισφέρουν στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους», καθώς και με το άρθρο 25 του Συντάγματος, γιατί συνιστά καταχρηστική άσκηση δικαιώματος και δεν σέβεται την αρχή της αναλογικότητας   για χρήση.  

Ζητούμε την παρουσία σας στην παραπάνω ημέρα και ώρα.

Είναι πολύτιμη η συμμετοχή Σας.

Σας περιμένουμε όλους, διότι αυτό αφορά όλους μας.

Με τιμή

Η Επιτροπή Πολιτών ενάντια στα διόδια.

Γιάντσιος Ιωάννης

Δικηγόρος

Μέλος και εκπρόσωπος της Επιτροπής

Κιν. 6976639687

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top