Σέρρες : Σχολή βελτίωσης τερματοφυλάκων από τον Τάσο Αποστολόπουλο!

DSC04664_resize2-420x330.jpg

Κάθε ομάδα που θέλει να διακριθεί χρειάζεται ένα σταθερό τερματοφύλακα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την εξέλιξη κάθε τερματοφύλακα αποτελεί η σκληρή και ποιοτική προπόνηση.

Μετρ του είδους και πιστοποιημένος προπονητής τερματοφυλάκων, το μέλος του τεχνικού τιμ της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Τάσος Αποστολόπουλος κάνει και αυτό το καλοκαίρι μια σχολή εκπαίδευσης και βελτίωσης νεαρών τερματοφυλάκων μέσω μεθόδων που υιοθετούνται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο σε επίπεδο προπονήσεων, για να τους προσφέρει τις βάσεις για να μπορέσουν να εξελιχθούν.

Η προπόνηση του τερματοφύλακα άλλωστε διαφέρει από αυτή των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών και ως εκ τούτου οι νεαροί ακολουθούν εξειδικευμένες ασκήσεις με σκοπό την βελτίωση που αφορούν την συγκέντρωση, την αλτικότητα, τα αντανακλαστικά αλλά και την ενδυνάμωση του σώματος, μια απαραίτητη συνθήκη για να μπορέσει κάθε τερματοφύλακας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Οι προπονήσεις διεξάγονται σε γήπεδα στο Πάρκο Ομόνοιας, ενώ για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6973025411(Αποστολόπουλος Τάσος).

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top