Σέρρες : Τα χόρτα ¨¨έπνιξαν ¨¨ την Επαρχιακή οδό Αναγέννησης -Νέας Τυρολόης

DSC_0024.jpg

Γράφει: ο Χρήστος Χαραλαμπίδης

Φθάσαμε στο Ιούνιο και η κατάσταση στους τοπικούς δρόμους, αλλά και στο δρόμο από Αναγέννηση προς Τυρολόη δεν περιγράφεται.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια εικόνα σε δρόμο σε άλλο νομό της χώρας μάλιστα και σε μια περιοχή .
Ο δρόμος είναι χαραγμένος εδώ και δεκαετίες, χωρίς ουσιαστικές συντηρήσεις, με αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες.
 Βλέποντας ένα δρόμο γεμάτο λακκούβες, πινακίδες βαμμένες και τρυπημένες με κουμπούρια, τα χόρτα και τα κλαδιά ακουμπούν στο οδόστρωμα μειώνοντας την ορατότητα, απουσία διαχωριστικής νησίδας, παντελή έλλειψη φωτισμού, πολύ επικίνδυνα σημεία, φθαρμένη άσφαλτος και δεν φαίνονται οι διαχωριστικές γραμμές.
Να επισημάνω επίσης ότι εδώ και ένα χρόνο δυο τεράστιες λακκούβες σχεδόν ένα τετραγωνικό υπάρχουν μετά το χωριό Αναγέννηση, πλησιάζοντας προς διασταύρωση για Βαμβακία και υπάρχει κίνδυνος για ατύχημα και καταστροφή σε ακρόμπαρα, αμορτισέρ και λάστιχα.
Εδώ να κάνω μια επισήμανση και να πω ότι χρειάζεται μια παρέμβαση στην ανάδοχο εταιρία του …….η οποία θα ασφαλτοστρώσει 1-2χλμ στην αρχή του δρόμου Αναγέννηση- Τυρολόη και πρέπει αυτοί που διοικούν το νομό να κάνουν κάποιες επαφές προκείμενου να διατεθούν 1-2 φορτηγά ασφάλτου να μπαλωθούν.
Εδώ που φθάσαμε μόνο με ζητιανιές θα ζήσουμε…
 
Τέλος φίλοι και γείτονες Αναγεννησίωτες θα πρέπει και εσείς να κάνετε ενέργειες και συνεργασίες με τους γείτονες Τυρολιώτες διότι αφορά και εσάς το οδικό δίκτυο….

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com