Σέρρες : Το Σάββατο 4/ 3 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαικής και Ελεύθερης Πάλης Ανδρών-Γυναικών.

DSC06818.jpg

Στις Σέρρες θα βρεθούν διακόσιοι πενήντα αθλητές (250) από όλη την Ελλάδα ενώ αναμένεται οι φιλοξενούμενοι να ξεπεράσουν τους πεντακόσιους (500).

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο εκπρόσωπος τύπου Δημήτρης Κυρτάσογλου, o πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Χαράλαμπος Ελισιάδης ο προπονητής του Παλαιστικού Συλλόγου Καλών Δέντρων Χρήστος Γάτσιος, ο Ολυμπιονίκης Απόστολος Τασκούδης, ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Σερρών , γυμναστής Νίκος Ιλανίδης και ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημήτρης Γιαννάκης, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων.

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης τόνισε ότι “το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης αποτελεί πλέον θεσμό για το Δήμο Σερρών , και διεξάγεται κάθε χρόνο στις Σέρρες. Απευθύνω κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να χειροκροτήσουν τους αθλητές ενισχύοντας την προσπάθειά τους για διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο”.

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ αναφέρθηκε στην ετοιμότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Σερρών, λέγοντας ότι μπορούν να φιλοξενήσουν κορυφαίες αθλητικές εκδηλώσεις.

Ο Ολυμπιονίκης Απόστολος Τασκούδης καλωσόρισε τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες και ευχαρίστησε τον Δήμο Σερρών για την φιλοξενία του πρωταθλήματος πάλης.

Ο προπονητής Χρήστος Γάτσιος αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόγραμμα των αθλητών και τόνισε ότι προπονητές, αθλητές και διοργανωτές είναι πανέτοιμοι για τους αγώνες.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top