Σέρρες : Φθαρμένο καλώδιο η αιτία του χθεσινού μπλακ αουτ

depositphotos_40400917-stock-photo-torn-damaged-power-cable.jpg

Στο σκοτάδι «βυθίστηκε», στις 12.30π.μ., της Παρασκευής, το νοτιοανατολικό τμήμα της πόλης των Σερρών, καθώς παρουσίασε βλάβη υπογειωμένο καλώδιο στον υποσταθμό της ΔΕΗ, στο δρόμο προς το Σκούταρι.

Οι τεχνικοί της ΔΕΗ κατόρθωσαν να παρακάμψουν το σημείο που παρουσίαζε την τεχνική βλάβη και να ηλεκτροδοτήσουν με εναλλακτικό τρόπο το τμήμα της πόλης που είχε βρεθεί χωρίς ρεύμα.

Η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης έγινε στις 1.50π.μ.

Όπως μας ενημέρωσε ο διευθυντής της ΔΕΔΗΕ Περιοχή Σερρών κ. Εμ. Εμμανουηλίδης, ύστερα από αίτημα που υποβλήθηκε έφθασε, σήμερα, ειδικό συνεργείο από τη Θεσσαλονίκη για να εντοπίσει το ακριβές σημείο της βλάβης, ώστε να προχωρήσει στη συνέχεια η αποκατάστασή του.

ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τρόμαξαν οι κάτοικοι της περιοχής γύρω από την πυροσβεστική υπηρεσία Σερρών, όταν προκλήθηκε εκτόνωση αερίων και τήξη ασφάλειας  σε μετασχηματιστή σε κολώνα της ΔΕΗ, στο ύψος της 8ης Μαΐου.

Το περιστατικό, όπως μας ανέφερε ο διευθυντής της ΔΕΔΗΕ Περιοχή Σερρών κ. Εμμανουηλίδης, δεν συνδέεται με τη διακοπή που παρατηρήθηκε σε τμήμα της πόλης των Σερρών.

Το αποτέλεσμα της εκτόνωσης της ασφάλειας ήταν να διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε οικοδομικά τετράγωνα πέριξ της πυροσβεστικής ενώ σε άλλα υπήρχε χαμηλή τάση.

Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε στις 2.10π.μ.

eproodos.gr

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com