Σέρρες : Φοιτητές του ΑΠΘ γυρίζουν ένα πρωτοποριακό θρίλερ

bc7b243843ceabdecdfbea51eed76ae3_XL.jpg

Μία ταινία μικρού μήκους από φοιτητές οτυ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης φιλοδοξεί να βάλει την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη των ταινιών τρόμου.

Η ταινία «Go Dark» αποτελεί ένα πρωτοπόρο εγχείρημα του οποίου εμπνευστής είναι ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Vahagn Karapetyan, φοιτητής του τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ.

Το θέμα της σχετίζεται με μια ομάδα νέων σπηλιο-εξερευνητών, που πηγαίνει να εξερευνήσει ένα σπήλαιο, που ανακαλύφθηκε πρόσφατα. Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης ένα μέλος της ομάδας χάνεται. Αναζητώντας το, μια απειλή καραδοκεί και η ομάδα σύντομα συνειδητοποιεί ότι δεν είναι μόνη της στη σπηλιά.

Η ταινία θα γυριστεί εξ ολοκλήρου μέσα σε σπήλαιο και μάλιστα είναι η πρώτη φορά παγκοσμίως, που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η δυσκολία υλοποίησης μιας τέτοιας παραγωγής πριν μερικά χρόνια φάνταζε αδύνατη, αλλά χάρη στην διαθέσιμη τεχνολογία, δημιουργούνται εντυπωσιακά και πρωτόγνωρα πλάνα που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές σε λίγους μήνες.

Η ταινία αναμένεται να γυριστεί μέσα στο προσεχές διάστημα, ενώ για τα γυρίσματα έχουν επιλεχθεί τρία διαφορετικά σπήλαια τα οποία βρίσκονται στις Σέρρες, την Χαλκιδική και την Ασπροβάλτα. Για τους ρόλους έχουν επιλεχθεί ηθοποιοί από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Την παραγωγή πλαισιώνουν φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μια ανεξάρτητη παραγωγή, στην οποία όλα τα μέλη της εργάζονται εθελοντικά. Οι μετακινήσεις και τα ειδικά εφέ επιβαρύνουν σε μεγάλο βαθμό το κόστος παραγωγής της. Για αυτό αναζητείται χρηματοδότηση μέσω της ιστοσελίδας Indiegogo, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ταινία.

http://www.thestival.gr

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top