Σέρρες : Eξ αποστάσεως επιμορφωτικό πρόγραμμα

8213aa4.jpg

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Κέντρο Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΟΑΣΙΣ, το Εργαστήριο Πληροφορικής “ it – Lab “ του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική του ίδιου τμήματος του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, συνδιοργανώνουν εξ αποστάσεως επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο:

«Θεωρητική κατάρτιση στη χρήση του εργαλείου της Διαμεσολάβησης μεταξύ συνομηλίκων για την επίλυση συγκρούσεων».

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων της Διεύθυνσής μας και θα διαρκέσει τρεις περίπου μήνες. Σκοπός του είναι η απόκτηση από τους συμμετέχοντες γνώσεων και δεξιοτήτων ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο της Διαμεσολάβησης στο πλαίσιο της πρόληψης και της αντιμετώπισης της παιδικής επιθετικότητας στο σχολείο. Η όλη επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας μάθησης.

Με αφορμή την επίσημη έναρξη της επιμόρφωσης, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου (στις 18.00 μ.μ.) η δια ζώσης ενημερωτική συνάντηση με τους επιμορφούμενους. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Σερρών (Αίθουσα μεταπτυχιακών σπουδών εφαρμοσμένης πληροφορικής, Ισόγειο κτιρίου).

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top