Σερραίοι δήμαρχοι στο Εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμάτων στη Σόφια (φώτο )

13310321_10209166868465275_3400635925634210970_n.jpg

Οι δήμαρχοι Σερρών Πέτρος Αγγελίδης , Εμμανουηλ Παππα Δημήτρης Νότας και Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης . Ήταν στην ομάδα του ΦΟΔΣΑ Μακεδονίας και της  Περιφερειακής Ένωσης δήμων Κεντρικής Μακεδονίας που επισκέφθηκαν σήμερα Δευτέρα 30 Μαίου το εργοστάσιο  επεξεργασίας σύμμεικτων απορριμάτων στη Σόφια

 ΦΟΔΣΑ και ΠΕΔΚΜ Επισκεψη στο Εργοστάσιο επεξεργασίας σύμμεικτων απορριμάτων στη Σόφια

H ταυτότητα του έργου
Η κατασκευή και λειτουργία διήρκησαν μόλις 21 μήνες
Το συνολικό κόστος ανήλθε σε 91 εκατ. ευρώ
Κατασκευάστηκε από την «ΗΛΕΚΤΩΡ», θυγατρική του Ομίλου «ΕΛΛΑΚΤΩΡ»
Η δυναμικότητα της Μονάδας Μηχανικής και Βιολογικής Επεξεργασίας είναι 410.000 τόνοι Αστικών Στερεών Αποβλήτων και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στον κόσμο.
Η μέθοδος μηχανικής και βιολογικής επεξεργασίας περιλαμβάνει τα εξής στάδια:
Υποδοχή και μηχανική προ-επεξεργασία: Υποδοχή και τροφοδοσία των ΑΣΑ, διαχωρισμός επικινδύνων, ογκωδών και ανακυκλώσιμων υλικών, που είναι κατάλληλα είτε για διάθεση είτε για ανακύκλωση.
Βιολογική επεξεργασία: Βιοαντιδραστήρες ταχείας βιολογικής σταθεροποίησης για την παραγωγή ξηρού κλάσματος (το οποίο θα καταλήξει ως υψηλής ποιότητας δευτερογενές καύσιμο SRF) εφαρμόζοντας πατέντες βιολογικής ξήρανσης και σταθεροποίησης του CLO.
Μηχανική μετεπεξεργασία: Μονάδα μηχανικής επεξεργασίας για την ανάκτηση των ανακυκλώσιμων υλικών και την παραγωγή υψηλής ποιότητας δευτερογενούς καυσίμου SRF.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com