Στέφανος Φωτιάδης . Γιατί αυτή η πρεμούρα για το δρόμο προς τον Κουλά κ. Αγγελίδη και κ. Γκότση;

-λήψης-1-8.jpg

Σοβαρές ευθύνες για την ανετοιμότητα που έδειξε ο δήμος Σερρών στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της χιονόπτωσης  καταλογίζει στον δήμαρχο Πέτρο Αγγελίδη και τον αντιδήμαρχο κ Ηλία Γκότση η παράταξη Φωτιάδη . Μάλιστα εντύπωση κάνει η ιδιαίτερη αναφορά οτι ο αντιδήμαρχος ενδιαφέρθηκε για τον καθαρισμό της οδού Παπαπαυλου και του δρόμου προς τον Κουλά

<<Είδαμε επίσης τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, όταν οι Σερραίοι αδυνατούσαν να πάνε στις δουλειές τους, με κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα και βλάβη της ατομικής τους ιδιοκτησίας, να ενδιαφέρεται πρώτα για την οδό Παπαπαύλου και στη συνέχεια για τον ανηφορικό δρόμο του Κουλά. Από εκεί «ανέβασε» με αφέλεια, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίες με σχόλιο “η ομορφιά υπερνικά την γκρίνια. Χαρείτε τα χιονισμένα τοπία με αγάπη !!!”. Ρωτά ο κόσμος, «Γιατί αυτή η πρεμούρα για το δρόμο προς τον Κουλά κ. Αγγελίδη και κ. Γκότση;».>>

Η ανακοίνωση της παράταξης Φωτιάδη

Με το λιώσιμο του χιονιού… «έλιωσε» και η αξιοπιστία της δημοτικής αρχής του Πέτρου Αγγελίδη

«Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και το χιόνι των ημερών, αποκάλυψε το επίπεδο ετοιμότητας και αποτελεσματικότητας της διοίκησης του δήμου μας. «Το διοικείν εστί προβλέπειν». Από την αρχαιότητα, ήταν και παραμένει το μέτρο για την αξιολόγηση κάθε φορέα που ασκεί διοίκηση. Από τη Δευτέρα 9-1-2017 με έκτακτο δελτίο τις Πολιτική Προστασίας ο Δήμος Σερρών γνώριζε, ότι ο καιρός επιδεινώνεται και αναμένονται έκτακτα φαινόμενα. Η Δημοτική Αρχή (Δήμαρχος και αρμόδιος Αντιδήμαρχος) περίμεναν να εμφανιστεί και να εγκατασταθεί πρώτα το χιόνι και στη συνέχεια κινήθηκαν με μέσα και μηχανισμό ανεπαρκέστατο. Αν και υπάρχει εγκεκριμένο σχέδιο της Πολιτικής Προστασίας, το οποίο δεν εφαρμόστηκε. Όταν δε εφαρμόστηκε μερικώς, ήταν πλέον αργά.

Το καθήκον του αιρετού άρχοντα είναι η συνέπεια και η δύναμη ανάληψης ευθύνης.

Ιδιαίτερα σε δύσκολες συνθήκες. Αυτό απαιτούν οι δημότες. Όχι δικαιολογίες, επιθετικότητα προς κάθε κατεύθυνση (φυσικά πρόσωπα, ΜΜΕ κλπ) και προσπάθεια χρέωσης σε κάποιο εξιλαστήριο θύμα.

Ο κ. Αγγελίδης ζει σε άρνηση. Αρνείται να δει τις δικές του ευθύνες. Φέρεται ως ανασφαλής μονάρχης που βλέπει παντού συνωμότες, και εχθρούς. Για αυτόν η άλλη άποψη, είναι εχθρική ενέργεια. Είναι λυπηρό !! Αυτός και ο αρμόδιος αντιδήμαρχός του φέρουν ακέραια την ευθύνη. Η περίσταση απαιτούσε, οργάνωση, κατανομή ευθύνης, έλεγχο, έγκαιρη συλλογική δράση, ένταση και διάρκεια στην προσπάθεια. Αυτά έλειψαν και για αυτό απέτυχαν.

Δεν ακούσαμε καμία συγγνώμη, καμία ανάληψη ευθύνης για την προχειρότητα, την ανοργανωσιά και την αδυναμία να αντιμετωπιστεί το δύσκολο φαινόμενο αποτελεσματικά και έγκαιρα.

Η απαρίθμηση των μηχανημάτων του Δήμου και η αναφορά στην ικανότητα του μηχανισμού, εκθέτει βέβαια τον ίδιο. Το όποιο αλάτι υπήρχε, έπρεπε να διασκορπιστεί έγκαιρα. Να διανεμηθεί σε σακούλες, σε όλα τα επίμαχα σημεία όπως: δρόμοι, γέφυρες, αγορά, υπηρεσίες, σχολεία, εκκλησίες κλπ, όπως γινόταν από παλιά. Έτσι θα εντάσσονταν και οι δημότες με εθελοντισμό, στην γενική προσπάθεια του Δήμου.

Είδαμε επίσης τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, όταν οι Σερραίοι αδυνατούσαν να πάνε στις δουλειές τους, με κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα και βλάβη της ατομικής τους ιδιοκτησίας, να ενδιαφέρεται πρώτα για την οδό Παπαπαύλου και στη συνέχεια για τον ανηφορικό δρόμο του Κουλά. Από εκεί «ανέβασε» με αφέλεια, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίες με σχόλιο “η ομορφιά υπερνικά την γκρίνια. Χαρείτε τα χιονισμένα τοπία με αγάπη !!!”. Ρωτά ο κόσμος, «Γιατί αυτή η πρεμούρα για το δρόμο προς τον Κουλά κ. Αγγελίδη και κ. Γκότση;».

Είδαμε επίσης τον κ. Αγγελίδη, να επιτίθεται στους δημοσιογράφους με πρωτόγνωρες εκφράσεις όπως: «κάποιοι έχουν παρτενέρ πολιτικά πρόσωπα… υπάρχει προσπάθεια

κατασυκοφάντησης του Δήμου…». Αρέσκεται να ταυτίζεται με τον Δήμο Σερρών ως άλλος Λουδοβίκος 14ος . Η κριτική αφορά αυτόν και μόνο αυτόν ακόμα και αν κριτικάρεται ο μηχανισμός που αυτός εποπτεύει και προΐσταται.

κ. Αγγελίδη,

Άνανδρους λασπολόγους δημοσιογράφους και ιδιοκτήτες καναλιών “παρτενέρ”,  διαθέτατε εσείς πάντα. Στη δε τελευταία προεκλογική περίοδο ξεπεράσατε και τον εαυτό σας. Προφανώς «εξ ιδίων τα αλλότρια». Θέλει λεβεντιά και παρρησία να αντιμετωπίσει κανείς τα δύσκολα.

Με προκλητικές προσωπικές επιθέσεις, άλλοτε από εσάς και άλλοτε με επιστράτευση “καμικάζι” στις δημόσιες συζητήσεις, προσπαθείτε να αποπροσανατολίσεται και να πολώσεται. Δεν αντέχεται το διάλογο και την κριτική. Η κατασυκοφάντηση του αντιπάλου – εχθρού, διαχρονικά το ισχυρό σας όπλο. Δεν πιάνει πλέον αυτό !!

Οι απαιτήσεις των δημοτών είναι συγκεκριμένες και αφορούν κυρίως την δύσκολη καθημερινότητά του. Από το Δήμο απαιτούν έγκαιρη αποτελεσματικότητα και συμπαράσταση στα προβλήματά του. Από τους μετέχοντες στο Δημοτικό Συμβούλιο, έλεγχο, προτάσεις, και αναβάθμιση της λειτουργίας του.

Ως παράταξη, θα ασκούμε τα καθήκοντα που μας αναλογούν, στα όργανα διοίκησης του Δήμου με συνέπεια. Θα συνεχίσουμε καθημερινά, να επικοινωνούμε με τους δημότες μας,

ενημερώνοντάς τους, συζητώντας, ακούγοντας και συλλέγοντας προβλήματα και προτάσεις τους».

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top