Στις Σέρρες ο Γιώργος Φλωρίδης

-λήψης-8.jpg

Στις Σέρρες βρέθηκε την Δευτέρα 8 Μαίου ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης  ένας εκ των ιδρυτών της νέα κίνησης «ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ» . Ο κ Φλωρίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Μαρίας Νάβαλη στο ΔΙΚΤΥΟ τηλεοράση .

Διαβάστε τι ίπε ο κ Φλωρίδης 

«Μία καινούργια πρόταση χρειάζεται η Ελληνική κοινωνία» δήλωσε ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ. Ο ένας εκ των ιδρυτών της νέα κίνησης «ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ» τόνισε πως αυτή τη στιγμή, καμία πολιτική δύναμη δεν μπορεί να προσφέρει αυτή τη νέα πρόταση και πως μόνο η «ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ» είναι έτοιμη να πει το διαφορετικό.

Άσκησε κριτική τόσο στην Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ όσο και στο ΠΑ.ΣΟ.Κ για το οποίο τόνισε πως , μπορεί να το σέβεται γιατί από αυτό προέρχεται, έχει κλείσει όμως τον κύκλο του.

«Δεν καταλαβαίνω τον όρο Κεντροαριστερά» δήλωσε , σχολιάζοντας την προσπάθεια για τη δημιουργία της ευρύτερης Κεντροαριστεράς που βρίσκεται σε εξέλιξη με ηγέτιδα πολιτική δύναμη το ΠΑ.ΣΟ.Κ. » Κάποιος που είναι κεντρώος δεν μπορεί να είναι και αριστερός και το αντίθετο» τόνισε με νόημα.Παράλληλα άσκησε κριτική για τον τρόπο που χειρίστηκε η ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. την κατάσταση με τους διαφωνούντες της «νέας γενιάς» πριν λίγες ημέρες στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

«Δεν αποκλείω την προσέγγιση με τους διαφωνούντες της νέας γενιάς του ΠΑ.ΣΟ.Κ.» δήλωσε ο κ. Φλωρίδης.

Στην ερώτηση με ποιον τρόπο θα πείσουν τον κόσμο για τις προτάσεις και τις προθέσεις της νέας κίνησης που φιλοδοξεί να εξελιχτεί σε μικρό χρονικό διάστημα σε κόμμα, από τη στιγμή που τα ιδρυτικά στελέχη προέρχονται από το παλιό ΠΑ.ΣΟ.Κ. και έχουν διατελέσει υπουργοί, ο κ. Φλωρίδης τόνισε πως υπάρχουν ευθύνες στις προηγούμενες κυβερνήσεις, όμως οι πολίτες θα πρέπει να κρίνουν την πορεία, τις θέσεις και τις πράξεις του κάθε ενός στελέχους ξεχωριστά.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com