Στον ΕΛΓΟ Δήμητρα ο Αθανάσιος Μπαντής

33216210_1874658926166686_6043857745340268544_n.jpg

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ χθες 22-5-2018 η νέα ηγεσία του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, μετά την καρατόμηση της προηγούμενης, και έτσι στο νέο Δ.Σ. του Οργανισμού συμμετέχουν ως πρόεδρος ο Καθηγητής του ΑΠΘ κ. Νίκος Κατής, ως Διευθύνων Σύμβουλος ο Θανάσης Μπακαλέξης (πρώην διοικητής του ΕΦΚΑ), ενώ ως τακτικό μέλος συμμετέχει και ο γνωστός σε όλο τον αγροτικό χώρο, ο γεωπόνος-ειδικός αναλυτής κ. Σάκης Μπαντής από τις Σέρρες, ο οποίος είναι και ειδικός συνεργάτης της εφημερίδας μας «Αγροτική έκφραση» και συχνός σχολιαστής στην τηλεοπτική εκπομπή «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ» του «Astra tv»

Πιο αναλυτικά, το νέο Δ.Σ. του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, με τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη, έχει ως εξής:

α)Τον Νικόλαο Κατή του Ιωάννη, Καθηγητή Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πτυχιούχο του Τμήματος Γεωπονίας Α.Π.Θ., ως Πρόεδρο.
β)Τον Αθανάσιο Μπακαλέξη του Κωνσταντίνου, Συνταξιούχο ΟΓΑ, πτυχιούχο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (π. Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), ως Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού.
γ) Τον Παναγιώτη Πλατή του Δημητρίου, Ερευνητή Βαθμίδας Α΄ του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού-Δήμητρα, εκπρόσωπο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Μάριο-Γρηγόριο Μακρή του Αθανασίου, Γεωπόνο, εκπρόσωπο του ιδίου Υπουργού.
δ) Τον Γεώργιο Αγγελή του Γρηγορίου, υπάλληλο του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων, εκπρόσωπο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια του την Άννα Φουλίδη του Ευθυμίου, υπάλληλο του Υπουργείου
Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, εκπρόσωπο του ιδίου Υπουργού.
ε) Τον Αθανάσιο Μπαντή του Παναγιώτη, Γεωπόνο, εκπρόσωπο του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή του τον Μιχάλη Καραβέλα του Ευαγγέλου, Γεωπόνο, εκπρόσωπο του ιδίου Υπουργού.
στ) Τον Σπυρίδωνα Μάμαλη του Ανανία, Γεωπόνο, Αναπληρωτή Καθηγητή Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Πρόεδρο Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Λεωνίδα Βαρούδη του Βασιλείου, Κτηνίατρο, μέλος Δ.Σ. του ιδίου Επιμελητηρίου.
ζ) Τον Παναγιώτη Κατσαρή του Δημητρίου, Γεωπόνο, αιρετό εκπρόσωπο του προσωπικού του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΑ», ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Παναγιώτη Παπαβασιλείου του Γεωργίου, Γεωπόνο, αιρετό εκπρόσωπο του ιδίου προσωπικού.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top