ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ : Ημερίδα για την γεωθερμία και την συμβολή της στην τοπική ανάπτυξη

df0e7189.jpg

Η  Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ , αναλαμβάνει την  περίοδο αυτή συγκεκριμένες πρωτοβουλίες στην προοπτική  εκπόνησης ενός στρατηγικού σχεδίου για τη βιώσιμη ανάπτυξη του νομού μας.

Έχουμε την πεποίθηση ότι και στο Νομό Σερρών πρέπει να γίνουν μεγάλες αλλαγές   στην κοινωνία και την παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας. Και βέβαια οι  αλλαγές αυτές δεν μπορεί να γίνουν χωρίς την ενεργή συμμετοχή της κοινωνίας.

Στοχεύουμε στην εκπόνηση  ενός  σχεδίου που θα συναρθρώνει επιμέρους δράσεις, οι οποίες μπορεί να υλοποιούνται είτε από την κυβέρνηση είτε από την Αυτοδιοίκηση είτε ακόμη κι από συλλογικότητες πολιτών.

Ενός σχεδίου του οποίου  ο σκοπός του δεν είναι να αναφέρει όσα μπορεί να υλοποιηθούν στα επόμενα τέσσερα χρόνια μιας κυβερνητικής θητείας ή μιας θητείας αυτοδιοικητικής αρχής. Στόχος μας είναι να διατυπώσουμε τη συνολική περιγραφή μιας πολιτικής αναπτυξιακής  παρέμβασης που εκτιμούμε ότι θα αλλάξει το Νομό .

Με βάση αυτή την συλλογιστική, η Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει την Κυριακή 4 Ιουλίου 2016  στο Δημαρχείο Νιγρίτας  αναπτυξιακή ημερίδα με θέμα:

«Η ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Στην ημερίδα  θα συμμετέχουν εκτός των άλλων  ο  Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης, η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Κόλλια-Τσαρουχά Μαρία, ο Γ.Γ. Ενέργειας & Ορυκτών Πρώτων Υλών του  Υπουργείου  Ανάπτυξης Μιχάλης Βερροιόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Σιντικής Απόστολος Καρύδας ακόμη διακεκριμένοι επιστήμονες και εκπρόσωποι φορέων .

Tο πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής: 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com