ΣΥΡΙΖΑ Σερρών . Ανοιχτή εκδήλωση για το 2ο Συνέδριο

-λήψης-2-1.jpg

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ, της πόλης των Σερρών,πραγματοποιεί εν όψει του 2ου Συνέδριου του κόμματος, ανοικτή πολιτική εκδήλωση.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016,στις 6 απόγευμα και στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ (στο στρόγγυλο της οδού Εθνικής Αντίστασης). Σε αυτήν θα παραστεί και θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος οΓραμματέαςτηςΚεντρικήςΕπιτροπήςτουΣΥΡΙΖΑ  ΠαναγιώτηςΡήγας.

Θαεπακολουθήσειδιάλογος.

Ηεκδήλωσηείναιανοικτήσεόλουςτουςδημοκρατικούςπολίτεςαλλάκαισεεκπροσώπουςφορέων.

ΣτηνπολιτικήσυγκυρίαπουδιανύουμεστόχοςτουΣΥΡΙΖΑείναιόχιμόνοηδιεύρυνσητουκόμματος,αλλάκαιησυστράτευσηόλωντωνπολιτώνπουοραματίζονταικαιεπιθυμούννααλλάξεισελίδαηχώρα.

Σαςκαλούμε, λοιπόν, ναπάρετεμέροςσεαυτότονδιάλογο,καταθέτονταςτιςπροτάσειςκαιτιςαπόψειςσας, έτσιώστεναενισχύσουμεαυτήτηνπροσπάθεια,γιαένακόμμαανοιχτόστηνκοινωνία, δημιουργώνταςσυνθήκεςαμφίδρομηςεπικοινωνίας.

Γιαένακόμμαενεργώνμελών, πουσυμμετέχουνστηδράσηκαιστησυνδιαμόρφωσηθέσεων,ανατρέπονταςτηνιδεολογίατηςανάθεσηςκαιτηςπελατειακήςλογικής.

ΣαςπεριμένουμεόλεςκαιόλουςτηνΠαρασκευή 23/9/2016 &ώρα6:00μ.μ.στηναίθουσατηςΚΕΔΗΣ (στοστρόγγυλοτης οδούΕθνικήςΑντίστασης)

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com