ΣΥΡΙΖΑ Σερρών . Η επιστροφή του Ζάχου Κατσάνη

UQIRADVQMN.jpg

Επιστροφή στα πάτρια κομματικά εδάφη για τον Ζάχο Κατσάνη  .Ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών επαναδραστηριοποιείται στην κομματική οργάνωση των Σερρών .Θυμίζουμε οτι ο κ Κατσάνης είχε ακολουθήσει στην ΔΗΜΑΡ τον κ Κουβέλη και μάλιστα ήταν και υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στις Σέρρες στις διπλές εκλογές του 2012 

«Ο φίλος και σύντροφος Ζαχαρίας Κατσάνης, ένας αγωνιστής της αριστεράς  που πάντα έψαχνε και αναζητούσε, είναι πάλι κοντά μας .

Σε συνάντηση που είχε ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ σ. Παναγιώτης Κοτρώνης με τον Ζαχαρία  Κατσάνη εκδηλώθηκε η αμοιβαία βούληση για την επαναδραστηριοποίηση  του Ζαχαρία στην οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες.

Ο φίλος και σύντροφος Ζάχος από τα φοιτητικά  του χρόνια μέχρι σήμερα συμμετείχε ανελλιπώς και ενεργά στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες, στρατευμένος στην Αριστερά και υπερασπίζοντας τα δικαιώματα των  εργαζομένων.

Ενταγμένος από νεαρή ηλικία στο αριστερό  κίνημα, , στέλεχος της ΚΝΕ,  και του ΚΚΕ, επί σειρά ετών γραμματέας της Ν.Ε Σερρών του ΚΚΕ και μετά το 1991 γραμματέας της Ν.Ε Σερρών του «Συνασπισμού» με  αγωνίστηκε με ανιδιοτέλεια  για την δικαίωση του κόσμου της εργασίας. Διατέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος  και μέλος διοικήσεων της ΕΛΜΕ Σερρών

Ο Ζάχος, υπήρξε  ιδρυτικό μέλος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, και, γι αυτό,  πάντοτε  ήμασταν μαζί τους δρόμους του αγώνα στην πάλη για την αλλαγή της κοινωνίας.

Τον καλωσορίζουμε θερμά στην οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ και είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί μας (όπως άλλωστε ήταν ΠΑΝΤΑ) με την μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που παραμένει αταλάντευτη στην ιστορική επιλογή της να ενωθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

 Προχωράμε. Για την Ελλάδα της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής δικαιοσύνης .

ΣΕΡΡΕΣ 12/05/2016

Καρτερός  Μιχάλης

Υπεύθυνος γραφείου τύπου

της Ν.Ε. Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ»

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com