Σύριζα Σερρών :Αδιάβαστος και απροετοίμαστος ο Κυριάκος , υπέπεσε σε μια ακόμη γκάφα

fibran1.jpg

Αδιάβαστο και απροετοίμαστο χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της ΝΔ με ανακοίνωση της η ΝΕ Σύριζα Σερρών σχολιάζοντας την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις Σέρρες

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια της περιοδείας του στο Νομό Σερρών που πραγματοποίησε την Πέμπτη 05/10/2017 ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης , επισκέφτηκε τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις FIBRAN που βρίσκονται στην Τερπνή Σερρών, 

Η εταιρεία FIBRAN, η οποία παράγει μονωτικά υλικά διαθέτει ακόμη εργοστάσια στην Πορτογαλία, στη Βουλγαρία στη Σλοβενία, στην ΠΓΔΜ και στην Ιταλία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, σε δηλώσεις του στο χώρο του εργοστασίου, στάθηκε ιδιαίτερα στην επένδυση στην οποία προχώρησε η FIBRAN στην Ιταλία αναφέροντας ότι αυτή έγινε «Μετά από τέσσερα χρόνια ταλαιπωρίας, από τις ελληνικές Αρχές.Αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί».

Αδιάβαστος και απροετοίμαστος ως συνήθως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μπροστά στο άγχος του να κατηγορήσει την κυβέρνηση υπέπεσε σε μια ακόμη γκάφα.

Πράγματι στην Ιταλία η FIBRAN έχει επενδύσει στην παραγωγή προϊόντων καθώς και την διανομή μονωτικών, στεγανωτικών υλικών και προϊόντων ξηράς δόμησης.

Το εργοστάσιο αυτό βέβαια έγινε στα τέλη της δεκαετίας του 2000. Τα 4 χρόνια που αναφέρθηκε ο αρχηγός της Ν.Δ. αφορούν στην περίοδο της «φιλοεπενδυτικής» κυβέρνησης της Ν.Δ., ήτοι στην περίοδο της πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή.

Ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ λοιπόν κατηγορεί την  κυβέρνηση της ΝΔ (2004-2009), ότι ταλαιπωρούσε τους υποψήφιους επενδυτές και τους  ανάγκασε να επενδύσουν εκτός Ελλάδας

Πράγματι Κυριάκο Μητσοτάκη αυτό δεν θα ξανασυμβεί στη χώρα μας με αυτή την κυβέρνηση.

 • Γιατί ο ρυθμός ανάπτυξης το 2017 θα ξεπεράσει το 2% στο τέλος του έτους. Η καλύτερη επίδοση των τελευταίων 9 ετών
 • Γιατί οι εξαγωγές μας το πρώτο εξάμηνο του 2017 αυξήθηκαν κατά 18%. Πρόκειται για την υψηλότερη επίδοση από το 2001. Ρεκόρ 17ετίας.
 • Γιατί ο γενικός δείκτης βιομηχανικής παραγωγής κατέγραψε αύξηση 6% το πρώτο εξάμηνο του 2017.
 • Γιατί η μεταποιητική δραστηριότητα το τελευταίο δίμηνο καταγράφει τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης από το 2008 και μετά.
 • Γιατί οι άμεσες ξένες επενδύσεις το 2016 σημείωσαν υψηλό δεκαετίας.
 • Γιατί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Ελλάδα έρχεται πρώτη στην Ευρωζώνη στην απορροφητικότητα των κονδυλίων ΕΣΠΑ.
 • Γιατί το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων αυξήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και μάλιστα κατά 25% και έφτασε στο 1 δισ. Ευρώ.
 • Γιατί έντεκα χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν ήδη επωφεληθεί από το νέο σύστημα αδειοδότησης, στη μάχη κατά της γραφειοκρατίας.
 • Γιατί δύο δισεκατομμύρια ευρώ αναμένονται εντός του 2017 στην ελληνική αγορά από τις συμφωνίες με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Γιατί Δύο δισεκατομμύρια ευρώ έχουν ήδη διοχετευθεί στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τις συμφωνίες με την EBRD και το πακέτο Γιούνκερ.
 • Γιατί ο τουρισμός κάνει ρεκόρ. Ρεκόρ το 2015, ρεκόρ το 2016, ρεκόρ και το 2017. Κινείται με ρυθμό ανάπτυξης 7% ετησίως, τη στιγμή που ο μέσος όρος του παγκόσμιου τουρισμού είναι το 3-4%.
 • Γιατί η ανεργία αποκλιμακώνεται με σταθερά βήματα. Το 2014 ήταν στο 27% και σήμερα είναι στο 21,2%.
 • Γιατί από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016 έχουν δημιουργηθεί 213.000 νέες θέσεις εργασίας.
 • Γιατί και η ανεργία των νέων υποχώρησε κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με το 2014. .

Γιατί τελικά κ. Μητσοτάκη αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον ελληνικό λαό στα χέρια των προθύμων. Ο ελληνικός λαός θα την κρίνει το φθινόπωρο του 2019. Και η ετυμηγορία του θα είναι συντριπτική σε βάρος σας,σε βάρος αυτών δηλαδή που εκπροσωπούν ένα σύστημα το οποίο έχει καταγραφεί στη συνείδηση των πολιτών ως η πραγματική αίτια της οικονομικής κρίσης και της κατάρρευσης. Που ακόμη και σήμερα η πολιτική τους σηματοδοτεί μια εποχή βαθιάς ηθικής παρακμής και απαξίωσης, αμοραλισμού και έκπτωσης κάθε αρχής και αξίας.

Σέρρες 06 Οκτώβρη 2017

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com