Σύριζα Σερρών : Συνάντηση με τους εργαζόμενους της ΕΒΖ

-λήψης-1-2.jpg

Μετά από σχετική  πρόσκληση των εργαζόμενων, κλιμάκιο της Ν.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκε, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/04/2017  στις 11 π.μ. στον χώρο του εργοστασίου, με εκπροσώπους του σωματείου εργαζομένων του εργοστάσιου Σερρών της Ελληνικής Βιομηχανία Ζάχαρης και τον Διευθυντή κ. Γ. Βλασσόπουλο. Στην αντιπροσωπεία της Ν.Ε. συμμετείχαν, ο συντονιστής της Θ. Σεβασλίδης, ο αναπλ. Συντονιστής Μιχ. Καρτερός και ο σ.  Σταύρος Πανιόπουλος, ως εκπρόσωπος της βουλεύτριας Σταμπουλή Αφροδίτης.

Στη  συνάντηση έγινε ενημέρωση της Ν.Ε. για τα προβλήματα και τις προοπτικές της ΕΒΖ, όπως αυτά αξιολογούνται από τους εργαζόμενους ενώ παράλληλα διερευνήθηκαν οι δυνατότητες εξεύρεσης κοινών δράσεων  για τη διάσωση της εταιρείας.

Το κλιμάκιο της Ν.Ε. ΣΕΡΡΩΝ του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε  την πάγια θέση του κόμματος για την διάσωση, ενίσχυση και ανάπτυξη της ΕΒΖ.

Η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης έχει κάθε δυνατότητα να επιβιώσει και να πάει μπροστά, αρκεί να της δοθεί μεσοπρόθεσμο περιθώριο ανάπτυξης. Η Ν.Ε. θα αναλάβει κάθε αναγκαία πολιτική πρωτοβουλία προς την κατεύθυνση αυτή.

Η Ελλάδα δεν πρέπει να μείνει χωρίς ικανή εγχώρια παραγωγή ζάχαρης.

Αν κλείσει η ΕΒΖ, το πλήγμα  στον κάμπο της Κεντρικής Μακεδονίας, στην Ορεστιάδα και στη Λάρισα, το πλήγμα στον βαριά χτυπημένο βιομηχανικό ιστό της Ελλάδας θα είναι ανυπολόγιστο. 

Μοιραστείτε το

One thought on “Σύριζα Σερρών : Συνάντηση με τους εργαζόμενους της ΕΒΖ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com