Το πρόγραμμα επίσκεψης του Παν Λαφαζάνη στις Σέρρες

lafazanis.jpg

Επίσκεψη  στον  Νομό Σερρών θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 14 Γενάρη 2016 ο επικεφαλής της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, Παναγιώτης Λαφαζάνης. Στην ολοήμερη επίσκεψή του, θα επισκεφθεί τον Δήμο Εμμ. Παπά, όπου το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη, με τον Δήμαρχο κ. Νότα και μέλη του δημοτικού συμβουλίου, υπηρεσιακούς φορείς του Νομού και της Περιφέρειας, εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων, μέλη των κινημάτων ANTI-TAP, ANTI-GOLD και με πολίτες των πλημμυρισμένων περιοχών.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 6,30 μμ, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ, στην οποία έχουν καλεστεί φορείς του Νομού και της πόλης των Σερρών, όπως Εμπορικό Επιμελητήριο, Εμπορικός Σύλλογος, ΟΒΕΣ, Εργατικό Κέντρο, ΑΔΕΔΥ, ΕΛΜΕ, Φαρμακευτικός σύλλογος, σύλλογος εργαζομένων στο Νοσοκομείο κ.α.
Τέλος στην ίδια αίθουσα στις 8 μμ, θα πραγματοποιηθεί πολιτική συζήτηση- εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη με θέμα: «Υπάρχει άλλη  πρόταση χωρίς Μνημόνια».
Καλούμε όλους/ες τους/ες Σερραίους/ες, να παραβρεθούν στην συζήτηση, να θέσουν τα ερωτήματα τους και να ακούσουν την πολιτική πρόταση της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ για τα προβλήματα της χώρας, στην σημερινή συγκυρία.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com