Χίλια «μπράβο» στις ΕΠΣ Σερρών και Ξάνθης και τον Πανσερραικό

Panserraikos.png

Απίστευτο αυτό που έγινε με την ΕΠΣ Δράμας. Η ΕΠΟ την τιμώρησε γιατί διοργάνωσε εκλογές με υπηρεσιακή διοίκηση και, ταυτόχρονα, τιμώρησε όλες τις ομάδες που ανήκουν στη δύναμή της.

Εξ αιτίας της τιμωρίας, δεν μπορούσε να παίξει η Δόξα με τον Καμπανιακό στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, άλλωστε η ΕΠΟ δεν όρισε διαιτητές γι’ αυτόν τον αγώνα. Με άλλα λόγια, η Δόξα θα μηδενιζόταν. Και όχι μόνο σ΄αυτό το ματς, αλλά και στα επόμενα, ποιος ξέρει πόσα…

Φυσικά, ο πραγματικός λόγος της ποινής, όπως εξήγησε η Metrosport τις δύο προηγούμενες μέρες, είναι η στήριξη που παρέχει η ΕΠΣ Δράμας στην παράταξη Γραμμένου, που θα πάρει μέρος στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ κόντρα στην παράταξη των Γκιρτζίκηδων.

Στη Δόξα αιφνιδιάστηκαν από την ενημέρωση που είχαν από την ΕΠΣ Δράμας σχετικά με τη γελοία απόφαση της ΕΠΟ, αλλά, παρά την απειρία τους οι άνθρωποι, δεν κάθισαν με σταυρωμένα χέρια.

Ζήτησαν τη βοήθεια της ΕΠΣ Σερρών και του Πανσερραικού, ενώ παράλληλα είχαν τη διαβεβαίωση και της ΕΠΣ Ξάνθης ότι θα τους βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστεί. Η Δόξα, λοιπόν, εγγράφηκε στη δύναμη της ΕΠΣ Σερρών και θα χρησιμοποιήσει ως έδρα το γήπεδο του Πανσερραικού. Ναι, συνέβη και αυτό στην αστεία χώρα που λέγεται Ελλάδα. Εκεί που λες ότι τα έχεις δει όλα, έρχεται ένα απίθανο και όμως αληθινό, για να συνειδητοποιήσεις ότι το χάλι μας τελειωμό δεν έχει. Και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, δυστυχώς…

Παρ’ όλα αυτά, όμως, έρχονται και στιγμές που διαπιστώνεις ότι υπάρχουν και άνθρωποι με κοινή λογική, με φιλότιμο και με συνείδηση. Ο τρόπος με τον οποίο ενήργησαν η ΕΠΣ Σερρών και ο Πανσερραικός είναι συγκινητικός. Εξυπηρέτησαν τη Δόξα, με την αίσθηση ότι έτσι θα υπηρετήσουν το ποδόσφαιρο. Με υγιή και όχι αρρωστημένη λογική. Το ίδιο ισχύει και για την ΕΠΣ Ξάνθης που είχε ακριβώς την ίδια διάθεση. Εγραψαν τους Γκιρτζίκηδες στα παλιά τους τα παπούτσια και παρέδωσαν μαθήματα καλώς εννοούμενης αλληλεγγύης, μακριά από τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ και απέδειξαν ότι δεν άγονται και δεν φέρονται από κανέναν.

Οι δύο Ενώσεις και ο Πανσερραικός δικαιούνται βραβείο φερ πλέι. Αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Παράκληση να δεχτούν τα ταπεινά συγχαρητήριά μας.

metrosport

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top
error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com