Χρήστος Μέγκλας : Μέχρι την ανακατασκευή ¨¨κλείστε ¨¨ τουλάχιστον τις τρύπες

eves_ktirio.jpg

Νέα επιστολή προς την ΕΓΝΑΤΙΑ  απέστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ Χρήστος Μέγκλας για το κομμάτι του δρόμου Χριστός-Αμπέλα . όπως σημειώνει ο κ Μέγκλας μέχρι να αρχίσουν οι εργασίες για την ανακατασκευή καλό θα ήταν να προχωρήσει η εταιρεία σε εργασίες αποκατάστασης του δρόμου

«Κύριε Πρόεδρε,

Γίναμε γνώστες των δηλώσεών σας για την υπογραφή σύμβασης εντός Ιουλίου για την ανακατασκευή του δρόμου Χριστός – Αμπέλα. Ενός δρόμου επικίνδυνου τόσο για τις ανθρώπινες ζωές όσο και για τα οχήματα, στα οποία, προκαλεί μεγάλες και πολλές φθορές, αφού η κατάσταση του οδοστρώματός του μπορεί να χαρακτηριστεί λίαν επιεικώς ως άθλια. Η εικόνα του δρόμου αυτού δεν αρμόζει σε διεθνή αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας, δια του οποίου μάλιστα, καθώς συνδέει την Ελλάδα με τα Βαλκάνια και την Ευρώπη μέσω Προμαχώνα, διέρχονται χιλιάδες οχήματα από όλη την ήπειρο και κυρίως φορτηγά διεθνών μεταφορών. Είναι από τις πρώτες εικόνες της χώρας μας στους ταξιδιώτες που εισέρχονται σε αυτήν, είναι μια εικόνα που αδικεί τη χώρα και τους κατοίκους της.

Η διόρθωσή του έπρεπε να είχε ήδη γίνει από τότε που προέκυψε το πρόβλημα και διαμαρτυρόμαστε για την καθυστερημένη έναρξη των διαδικασιών ανακατασκευής του δρόμου αυτού, η οποία μπορεί και να καθυστερήσει και για το λόγο αυτό επιβάλλεται να διορθωθούν άμεσα οι φθορές του με οποιοδήποτε τρόπο. Θεωρούμε, ακόμα, απαράδεκτο να καλούνται να πληρώνουν οι διερχόμενοι διόδια για ένα δρόμο τόσο κακής ποιότητας.

Με την πίστη ότι θα λάβετε υπόψη τις θέσεις μας και θα προβείτε στις δέουσες ενέργειες για την άμεση αποκατάσταση του δρόμου, είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη διευκρίνηση, πληροφορία και βοήθεια για την επίτευξη άμεσων αποτελεσμάτων.

Με τιμή,

Χρήστος Μέγκλας

Πρόεδρος»

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top