Χρήστος Χρηστίδης : Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ εκφράζει τον δεξιο πατριωτικό κόσμο που νιώθει άστεγος .

-λήψης-1-15.jpg

Όλοι μιλούν για δημιουργία κόμματος ή συνασπισμού κομμάτων δεξιά της ΝΔ γιατί αυτή έχασε το δεξιό συντηρητικό πατριωτικό της προφίλ.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ δημιουργήθηκε εδώ και δύο χρόνια με σκοπό να εκφράσει όλον αυτόν τον δεξιο πατριωτικό κόσμο που ένιωθε άστεγος.
Πριν ιδρύσουμε το κόμμα αλλά και μετά την ιδρυσή του συνομιλήσαμε με πολλούς ανθρώπους για να καταλήξουμε στην Ιδρυτική μας Διακήρυξη και στην Ιδεολογία μας που περιλαμβάνεται στο καταστατικό μας όπως αυτά είναι δημόσια ανηρτημένα στην ιστοσελίδα του κόμματος www.neadexia.gr
Συχνά πυκνά ανακοινώνονται νέα κόμματα που αν διαβάσει κανείς τα θεσμικά τους κείμενα ελάχιστα διαφέρουν από τα δικά μας.
Θεμιτή η προσπάθεια και καλοπροαίρετη. Αυτό άλλωστε ορίζει και η εύρυθμη λειτουργία του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
Παράλληλα υπάρχει και μια γενικευμένη πίεση από στελέχη και απλά μέλη ώστε όλες αυτές οι προσπάθειες να γίνουν συνιστώσες και να δημιουργηθεί μία ισχυρή πατριωτική συνισταμένη.
Επίσης λογικό και θεμιτό.
Απλά μια διαπίστωση θα κάνω κι ας μας φωτίσει όλους ο Θεός να κάνουμε αυτό που πρέπει για την πατρίδα.
Όταν ονομάσαμε το κόμμα ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ το βασανίσαμε πολύ.
Κάποιοι μας έλεγαν ότι στενεύετε το κοινό των ψηφοφορων σας. Άλλοι ότι πατριώτες δεν είναι μόνο οι δεξιοί και κάποιοι τρίτοι ότι οι έννοιες αριστερά και δεξιά έχουν πεθάνει.
Μετά από 2 χρόνια αγώνων και προσπαθειών έχω καταλήξει ότι κάναμε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ όταν δώσαμε ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ στο κόμμα μας και δεν στρογγυλέψαμε τίποτε.
Όσοι διαφωνούν με τα θεσμικά μας κείμενα μπορούν να αναζητήσουν αλλού στέγη.
Μπείτε στον κόπο να τα διαβάσετε και το ξανασυζητάμε………
ΜΟΝΟ Η ΔΕΞΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ότι και να λέμε.
ΥΓ. Το Εθνικό Κέντρο που υπήρχε προ του 1965 ΔΕΝ υπάρχει πια και μη μου το γράψετε στα σχόλια από κάτω. Γνωρίζω αρκετά καλά την ιστορία μας.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top