ΝΟΔΕ Σερρών : 2+2+2+2 …υποψήφιοι βουλευτές

-λήψης-2-2-640x360-1-640x360.jpg

Το σύστημα των δυάδων παίζεται στην διαδικασία κατάρτισης του επόμενου γαλάζιου ψηφοδελτίου στις Σέρρες . Και παρά τις ευοίωνες προβλέψεις για νίκη της ΝΔ στις επόμενες εκλογές .Στις Σέρρες υπάρχει δυσπραγία στην εξεύρεση υποψηφίων .

Οι δύο βουλευτές Κώστας Καραμανλής και Φωτεινή Αραμπατζή απαρτίζουν την πρώτη σίγουρη δυάδα .

Η επόμενη δυάδα είναι οι δύο πρώην βουλευτές .

Για τον Μενέλαο Βλάχβεη όλα τα σημάδια δείχνουν οτι θα είναι εκτός .Και δεν κόβεται από τα κεντρικά αλλά ο ίδιος έχει κόψει κάθε δεσμό με την γαλάζια πολυκατοικία στις Σέρρες προκαλώντας βεβαίως και θλίψη αφού πριν από 6 χρόνια είχε αναδειχθεί πρώτος σε σταυρούς .

Ο Θεόφιλος με την μεθοδικότητα και επιμονή που τον διακρίνει κατάφερε να <<κάμψει >> και  την επιθυμία αυτών που ήθελαν να τον κόψουν από το ψηφοδέλτιο .Αλλά κρατήσατε ένα αλλά .

Στην τρίτη δυάδα οι δύο Μητσοτακικοί των Σερρών .

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου με έρεισμα στην Ντόρα και ο Δημήτρης Γκολέμης με έρεισμα στον Κυριάκο .

Έχουμε λοιπόν το σύνολο 5 και ίσως 4 υποψηφίους .Επομένως αναζητούνται 3΄ή άλλοι 4 .

Διακαώς αναζητείται γυναίκα αλλά μέχρι στιγμής οι προτεινόμενες λύσις είναι χαμηλού επιπέδου από άποψη ψήφων .

Ζητείται υποψήφιος από την περιοχή της Ηράκλειας για να καλύψει το κενό του Μενέλαου Βλάχβεη καθώς και από την περιοχή  της Βισαλτίας η οποία από την εποχή του Τάσου Καριπίδη παραμένει ορφανή .

όσοι αυτοπροτάθηκαν και απαρτίζουν το γαλάζιο μητρώο στελεχών δεν προκαλούν και ιδιαίτερο ενδιαφερον από άποψη συλλεκτικότητας ψήφων

Όποτε πως θα συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο ???

Έχουν γίνει κρούσεις σε δύο γαλάζια στελέχη που δεν μπήκαν στην διαδικασία να υποβάλλουν υποψηφιότητα .Υπάρχει ανοιχτή γρμμή όμως και με πολιτικά στελέχη άλλων κομμάτων . Ποιος τι πως ε…δεν θα τα γράψουμε και όλα με τη μια 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top