Προς Αλέξανδρο Χατζηδημητρίου .Τι είδους στήριξη προσφέρει η Συνεταιριστική στην Royal Sugar Ε.Π.Ε

CDFR43211.jpg

Η ανακοίνωση της εταιρείας Royal Sugar Ε.Π.Ε. οτι κατάθεσε επίσημη πρόταση ενδιαφέροντος για την εξαγορά του εργοστασίου Σερρών της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ). Και η αναφορά στο δελτίο τύπου οτι έχει μεταξυ άλλων την επίσημη και πλήρη στήριξη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών.Δημιουργεί ένα θέμα που πρέπει να απαντηθεί από τον πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών κ Αλέξανδρο Χατζηδημητρίου .Διότι ο πρώην βουλευτής εκτός από πρόεδρος της τράπεζας είναι και νομικός σύμβουλός της εν λόγω εταιρείας .Τι είδους στήριξη προσφέρει η Συνεταιριστική Τράπεζα στην εν λόγω εταιρεία και αν παρόμοια στήριξη προσφέρθηκε και σε κάποια Σερραική επιχείρηση 

Την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 το μεσημέρι, η Royal Sugar Ε.Π.Ε. κατάθεσε επίσημη πρόταση ενδιαφέροντος για την εξαγορά του εργοστασίου Σερρών της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ). 


H Royal Sugar δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο τροφίμων και κατέχει σημαντικό μερίδιο πωλήσεων στην ελληνική αγορά ζάχαρης. Στόχος της Royal Sugar είναι να κρατηθούν ανοιχτά και να εξυγιανθούν τα εργοστάσια της ΕΒΖ έτσι ώστε η ζάχαρη, προϊόν μέγιστης εθνικής και στρατηγικής σημασίας, να μείνει σε ελληνικά χέρια. Στην πρόταση που κατατέθηκε δηλώνεται ξεκάθαρα η διάθεση της Royal Sugar να στηρίξει την τοπική κοινωνία και οικονομία, διασφαλίζοντας τουλάχιστον 120 θέσεις μόνιμης εργασίας και 60 εποχιακές. Η Royal Sugar έχει την επίσημη και πλήρη στήριξη της τοπικής ένωσης αγροτών, του τοπικού εμπορικού συλλόγου, της ομοσπονδίας επαγγελματοβιοτεχνών (Ο.Ε.Β.Ε.Σ), του σωματείου μεταφορέων Θεσσαλονίκης, της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών κ.α. Η Royal Sugar κατέθεσε στοιχεία και προτάσεις και ευελπιστεί σε άμεση ανταπόκριση και έναρξη διαπραγματεύσεων με τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να μη χαθεί η φετινή καλλιεργητική σεζόν.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top