ΔΗΠΕΘΕ Σερρών .Εισέπραξαν 400 ευρώ από τον μαθητόκοσμο για την χρήση των ΑΣΤΕΡΙΩΝ

e_despoina_folders_desktop_asteria_serres_epiloge_img_8441-2.jpg

Ο μαθητόκοσμος είναι μια εκδήλωση που κοσμεί τον Ν Σερρών εδώ και 34 χρόνια .Μάλιστα δίνει ζωή στο κέντρο της πόλης αφού για 4 μέρες μαθητές εκπαιδευτικοί και γονείς συρρέουν κατά εκατοντάδες .

 Η διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση της αίθουσας ζήτησε και εισέπραξε 400 ευρώ . Αν και όπως προβλέπεται  με το άρθρο 4, παρ. 2 του Κανονισμού Λειτουργίας των Αστεριών, «το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών έχει την δυνατότητα να τιμολογεί με χαμηλότερο από το προσδιορισμένο κόστος ή δωρεάν, τις εκδηλώσεις εκείνες που ανταποκρίνονται στον ευρύτερο κοινωνικό ή κοινωφελή σκοπό της λειτουργίας των «Αστεριών»

Δεν θα σχολιάσουμε αν και έχουμε να πούμε πολλά .Το μόνο που θα πούμε είναι οτι μάλλον ξεχνά η διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ  οτι οι μαθητές των σχολείων είναι οι μεγάλοι χορηγοί του .Αφού το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων  του κάθε χρόνο προέρχεται από τα 5ευρα που πληρώνουν  οι  μαθητές που προσέρχονται να παρακολουθήσουν την παράσταση της παιδικής σκηνής .Άρα θα τιμούσε και θα ευχαριστούσε  με αυτό τον τρόπο και τον μόνο και καλύτερο πελάτη του .

Αν διαφωνεί η διοίκηση ας δώσει στην δημοσιότητα πόσα εισιτήρια έκοψαν οι παραστάσεις του το 2015 και πόσα από αυτά ήταν της παιδικής σκηνής 

ΕΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top