ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Σερρών . O ΣΥΡΙΖΑ είναι δική ΣΟΥ υπόθεση

logo-1.png
Ενόψει του 2ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ,  δίνεται η δυνατότητα στους  χρήστες και στις χρήστριες του διαδικτύου να συμμετάσχουν στη διαβούλευση για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να καταθέσουν τις προτάσεις τους, αλλά και να συμπληρώσουν την πλατφόρμα προεγγραφής μέλους στον ΣΥΡΙΖΑ και να γίνουν μέλη του.   
Ο προσυνεδριακός διάλογος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε. Στο site έχουν αναρτηθεί όλα τα υλικά του διαλόγου. Το Κείμενο Θέσεων της Κεντρικής Επιτροπής, το Προτεινόμενο Καταστατικό, τα Κείμενα Συμβολής της Πρωτοβουλίας Μελών 53+ και της Νεολαίας.
Παράλληλα παρουσιάζονται οι προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε τέσσερις ενότητες. Σε κάθε μία από αυτές υπάρχει η δυνατότητα τα μέλη του κόμματος, αλλά και η κοινωνική βάση να αναπτύξει τις προτάσεις, τις θέσεις και την κριτική της.
Προχωράμε ακούγοντας. Δεν κάνουμε δημοσκόπηση, δεν αναζητούμε τη δημοφιλέστερη απάντηση, αλλά επιζητούμε θέσεις, προτάσεις, ιδέες, απόψεις κι αγωνίες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει τα χέρια με την κοινωνία για να βγει ο τόπος από την κρίση και την επιτροπεία, αλλά και για να οικοδομήσουμε μια ισχυρή δημοκρατία με δικαιώματα για όλους και όλες.
Σ’ αυτή τη διαδικασία της δημοκρατίας υπό κατασκευή κάθε άποψη σε αριστερή, προοδευτική και ριζοσπαστική κατεύθυνση είναι χρήσιμη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ακούσει την φωνή όσων δεν έχουν φωνή. Να αφουγκραστεί τους πολίτες, να θέσει στο επίκεντρο τους προβληματισμούς, τις σκέψεις, τα αιτήματα των εργαζομένων και των άνεργων, των συνταξιούχων, των νέων που μετανάστευσαν αναγκαστικά ή έμειναν εδώ να παλέψουν. 
Δυναμώνουμε μαζί. Το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι μια κλειστή διαδικασία, όπου κάποιοι ειδικοί, επαγγελματίες, τεχνοκράτες, κομματικά στελέχη θα συζητούν και θα παίρνουν αποφάσεις ερήμην της κοινωνίας, ούτε μια επικοινωνιακή φιέστα.
Θέλουμε να είναι μια ανοιχτή διαδικασία διαλόγου και συνδιαμόρφωσης με τους ενεργούς πολίτες. Γιατί μόνο έτσι μπορεί να οικοδομηθεί ο φορέας μιας σύγχρονης, ριζοσπαστικής, ευρωπαϊκής Αριστεράς.
Βασική μας θέση είναι ότι σε αυτήν την ανοιχτή και δημοκρατική διεργασία του 2ου Συνεδρίου οι πολίτες έχουν λόγο. Μέσα από τις ανοιχτές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, τις εξορμήσεις και τις περιοδείες, το διαδίκτυο και την ηλεκτρονική διαβούλευση, δυναμώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ.
– ΓΝΩΡΙΣΕ τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ
– ΠΡΟΤΕΙΝΕ τις ιδέες σου & συνδιαμόρφωσε τις πολιτικές θέσεις
– ΓΙΝΕ μέλος

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top