Π.Ε Σερρών .Τροποποιήσεις για το πρόγραμμα νέων αγροτών

agrotes-neoi.jpg

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Σερρών, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους νέους γεωργούς του νομού μας, ότι λόγω της καθυστέρησης που έχει παρουσιαστεί στην παράδοση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης του πληροφορικού συστήματος του μέτρου 6.1 έχει υπογραφεί και αποστέλλεται στην ΕτΚ για δημοσίευση, τροποποίηση της πρόσκλησης του μέτρου σύμφωνα με την οποία:

α) Ως περίοδος για την απόκτηση ονόματος και κωδικού χρήστη για καταχώρηση αίτησης στήριξης – φακέλου υποψηφιότητας ορίζεται η περίοδος από 31-10-2016 έως και 23-12-2016. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή που αναρτώνται στο ΠΣΚΕ πρέπει να έχουν ημερομηνία έκδοσης μέχρι και τις 23-12-2016.

β) Ως περίοδος σύνταξης και οριστικοποίησης των αιτήσεων στήριξης- φακέλων υποψηφιότητας από την οποία τεκμαίρεται το εμπρόθεσμο της υποβολής αιτήσεων στήριξης- φακέλων υποψηφιότητας ορίζεται η περίοδος από 31-10-2016 έως και 31-12-2016.

γ) Ως περίοδος έγκρισης αυτών ορίζεται η μετά την 16-1-2017 περίοδος σύμφωνα με τα οριζόμενα στo Κεφάλαιο Γ.

δ) Εγγεγραμμένοι υποψήφιοι στο ΠΣΚΕ που αδυνατούν να οριστικοποιήσουν την αίτηση στήριξης στο υπομέτρο 6.1 με υπαιτιότητα του ΠΣΚΕ, πριν την κρίσιμη ημερομηνία για την επιλεξιμότητά τους, έχουν το δικαίωμα να οριστικοποιήσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους χωρίς συνέπειες, μέχρι τις 31-12-2016. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή να έχουν ημερομηνία έκδοσης προγενέστερη της κρίσιμης για την επιλεξιμότητά τους ημερομηνία.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από το γραφείο 14 του Τμήματος, τηλέφωνα 23213 – 55189 και 55232 (αρμόδιοι γεωπόνοι Σάνδρος Θωμάς και Νικηφορίδης Χρυσοβαλάντης) και από τον Μελετητή Σύμβουλο με τον οποίο συνεργάζονται.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top