Θύμα της οικονομικής κρίσης ο σεξοτουρισμός στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα!

oikos-anoxis.jpg

Θύμα της οικονομικής κρίσης φαίνεται ότι έχει πέσει και ο σεξοτουρισμός στην περιοχή του Σαντάνσκι 20 μόνο χιλιόμετρα από τα ελληνικά σύνορα.

 

Αυτό αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια δίκης 2 βουλγάρων ιερόδουλων,του μαστρωπού τους και 2 ελλήνων πελατών οι οποίοι και συνελήφθησαν κατά την διάρκεια επιχείρησης «αρετής» της βουλγαρικής αστυνομίας σε ξενοδοχείο της πόλης.

Σε ερωτήσεις του εισαγγελέα ο βούλγαστος νταβατζής απογοητευμένος αποκάλυψε ότι οι τιμές έχουν πέσει κατά πολύ!

Πια για μια ώρα …παρέας οι τιμή είναι 20 ευρώ τα οποία και μοιράζονται από 10 η ιερόδουλος και ο «προστάτης» και για όλη την βραδιά 30 ενώ μόλις πριν δύο χρόνια οι τιμές ξεκινούσαν από τα 50 ευρώ και έφταναν μέχρι τα 200!

Τώρα …δουλεύουμε για να καλύψουμε απλά τα καθημερινά έξοδα ανέφερε πικραμένος στο δικαστήριο ο Βούλγαρος μαστρωπός ο οποίος και αποκάλυψε ότι πριν αρχίσει η ελληνική κρίση μόνο στην πόλη του Σαντάνσκι ασκούσαν το αρχαίοτερο επάγγελμα πάνω από 200 βουλγάρες ενώ σήμερα δεν γνωρίζει τον αριθμό τους!

Οι μόνες που δεν έχουν πρόβλημα με την κρίση είναι οι ιερόδουλες που ασκούν το επάγγελμα με νταλικιέρηδες πάνω στον αυτοκινητόδρομο για μικροπόσα κατέληξε ο Βούλγαρος … ειδικός αποκαλύπτωντας συγχρόνως ότι πια έρχονται Έλληνες να βρουν νύφες και όχι για «σχέσεις» τις μιας βραδιάς αναφέροντας ως παράδειγμα Έλληνα ξενοδόχο από την Κρήτη ο οποίος έψαχνε νύφη με ανώτατη εκπαίδευση μέσα από τις λίστες πρακτορείων ΄η ξενοδοχείων του Σαντάνσκι!

http://newpost.gr

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top