Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» στις Σέρρες

p1bai0i26e1dviovo1r66fmckr6d.jpg

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», το 1o Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας επισκέπτονται τις Σέρρες

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον «ΟΔΥΣΣΕΑ», το 1o Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας, από τη Δευτέρα 6 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 10 Μαρτίου, στο Δημοτικό Πάρκο Σερρών. Θα πραγματοποιούνται παρεμβάσεις καθημερινά, από τις 09:00 έως και τις 13:45 σε σχολικές μονάδες και από τις 17:00 έως τις 19:30 σε γονείς και εκπαιδευτικούς, ενώ το μεσημέρι θα παρέχονται πληροφορίες στο κοινό.


Το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (Ψυχολόγοι και Κοινωνικοί Λειτουργοί) του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται στον «ΟΔΥΣΣΕΑ» για να ενημερώσει, με τρόπο διαδραστικό, τους επισκέπτες- μικρούς και μεγάλους-, για κάθε θέμα/πρόβλημα/κίνδυνο που αντιμετωπίζουν τα παιδιά, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί σήμερα, για τη σωστή χρήση της τεχνολογίας, για το έργο που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά, καθώς και για τους τρόπους εθελοντικής συμμετοχής στις δράσεις του Οργανισμού.


Παράλληλα, την Τρίτη 7 Μαρτίου και ώρα 12:00 μμ, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους θεσμικούς φορείς και τους συλλόγους της πόλης. Ο πρόεδρος του Οργανισμού, κος Κώστας Γιαννόπουλος, θα παρουσιάσει τον απολογισμό των πανελλαδικών δράσεων, τις δράσεις που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Βόρεια Ελλάδα και θα διερευνηθούν οι δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης της δραστηριοποίησης του Οργανισμού στην περιοχή, προς όφελος των παιδιών.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Σερρών για την παραχώρηση του χώρου στάθμευσης του ΟΔΥΣΣΕΑ, το Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων της Διεύθυνσης Β’θμιας Εκπαίδευσης και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών για τη σημαντική τους συνεισφορά στην κινητοποίηση των σχολείων της περιοχής, καθώς και τα ξενοδοχεία Elpida Resort and Spa και Philippos Xenia Hotel για τη φιλοξενία του επιστημονικού προσωπικού του Οργανισμού.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top