Δήμος Σερρών : Καταγγελίες για την δωρεά του φιλοζωικού Ομίλου Hudengarten Serres στο κυνοκομείο

hqdefault-1-1.jpg

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησαν τα μέλη της οικονομικής επιτροπής   κ Ιλανίδου και Χρυσανθίδης  κατά την συζήτηση της αποδοχής δωρεάς του φιλοζωικού συλλόγου Hudengarten Serres προς το κυνοκομείο Σερρών .Σύμφωνα με τα πρακτικά της συνεδρίασης οι κ.κ. Ιλανίδου – Βίλλιου ∆έσποινα και Χρυσανθίδης Βασίλειος  µειοψήφησαν τονίζοντας οτι είναι μεν υπέρ των δωρεών που γίνονται προς τον ∆ήµο Σερρών και στην προκειµένη περίπτωση στο κυνοκοµείο του ∆ήµου Σερρών, όµως θα πρέπει οι δωρεές αυτές να γίνονται σύµφωνα µε αυτά που προβλέπονται από την ισχύουσα νοµοθεσία, οι λόγοι για τους οποίους µειοψήφησαν στο συγκεκριµένο θέµα είναι οι παρακάτω :

1. Σύµφωνα µε τα επίσηµα στοιχεία της υπηρεσίας που τους προσκοµίστηκαν στην Ο.Ε. διαπιστώνεται ότι οι δωρεές έγιναν σε προγενέστερους χρόνους (Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο του 2017) και έρχονται προς ψήφιση στην Ο.Ε. τον µήνα Νοέµβριο του 2017.

 2.Όπως προκύπτει από τα επίσηµα έγγραφα δεν υπάρχει καµιά υπογραφή υπηρεσιακού παράγοντα για την παραλαβή της δωρεάς ( στην προκειµένη περίπτωση θα έπρεπε νε είχε συσταθεί από το αρµόδιο όργανο που έχει την αρµοδιότητα αυτή εκ του νόµου, µια επιτροπή αποτελούµενη από υπηρεσιακούς παράγοντες για την παραλαβή της δωρεάς). 

3 Με τον τρόπο που έγινε η σύνταξη των επίσηµων εγγράφων που τους προσκοµίστηκαν διαπιστώνεται ότι αυτά συντάχθηκαν αυτό το χρονικό διάστηµα και όχι την περίοδο που έγινε η δωρεά. 

4.Στα επίσηµα έγγραφα του δωρητή που απευθύνονται προς τον ∆ήµο Σερρών σε όλα δεν υπάρχει αριθµός πρωτοκόλλου ως εισερχόµενο έγγραφο , δεν υπάρχει δ\νση της εταιρείας αριθµ., ΑΦΜ, τηλεφώνου, κλπ.

 5 Τέλος ανέφεραν ότι δεν υπάρχει πρωτόκολλο παραλαβής και παράδοσης της δωρεάς παρά µόνο στα έγγραφα της Εταιρείας που απευθύνονται προς τον ∆ήµο Σερρών υπάρχει η υπογραφή του Αντιδηµάρχου κ. Γρηγοριάδη Χρήστου ως παραλαβών της ∆ωρεάς. 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top