Δήμος Σερρών : Εγκαταλειμμένες στην τύχη τους οι πινακίδες

85e03555d2cdf8a7632570e4be3c0af9_XL.jpg

Τό’ χουμε αντιληφθεί στις Σέρρες, ότι ο μόνος μαζικός λόγος επίσκεψης στην πόλη για τους μη Σερραίους, είναι το αυτοκινητοδρόμιο…

Αυτό λένε όλα τα στοιχεία που κατά καιρούς δημοσιοποιούνται από φορείς, αυτό καταλαβαίνει εύκολα κανείς, γνωρίζοντας ότι οι ομορφιές του νομού Σερρών που συγκεντρώνουν κόσμο, βρίσκονται εκτός πόλης.

Φροντίζουμε, λοιπόν, ως Σερραίοι και ως Σέρρες να δίνουμε τη χειρότερη πρώτη και τελευταία εντύπωση στους επισκέπτες του μοναδικού -ουσιαστικά- πόλου έλξης που διαθέτει η πόλη. Το επιδεικνύουμε και φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του allanea.gr -και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Οι οπαδικές προτιμήσεις προηγούνται και τις υπενθυμίζουμε στην πινακίδα που μας οδηγεί στην καλύτερη πίστα των Βαλκανίων.

Μια αντιαισθητική «διακριτική πινελιά» που απλά δείχνει ότι μπορούμε εύκολα να ασχημαίνουμε τα πάντα.

Και φυσικά, αυτό δεν φτάνει. Υπάρχει δίπλα στην παραπάνω και η παρακάτω πινακίδα που διαθέτει περισσότερη πληροφορία στον επισκέπτη. Διέθετε, δηλαδή, γιατί τώρα ορατό είναι το logo και ο τίτλος της ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ Α.Ε. Ο.Τ.Α. και τα άλλα στοιχεία που ενημερώνουν και κατευθύνουν, αχνοφαίνονται.

Άσε που σ’ αυτό το χάλι, δεν θέλεις να τα δεις.

Οι πινακίδες είναι σ’ αυτή την κατάσταση εδώ και μήνες. Απαράδεκτοι, αυτοί που τις …φιλοτέχνησαν.

Αυτοί που δεν τις επαναφέρουν στην κανονική τους κατάσταση και τις αφήνουν σ’ αυτό το χάλι;

Πηγή: AllaNea.gr

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top