Στις Σέρρες Η Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού»,

xamogelo_tou_paidiou_kinhth_monada.jpg

Η Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα βρίσκεται από τις 4 έως και τις 9 Δεκεμβρίου 2015 στις Σέρρες, πλατεία Ελευθερίας (ώρες 10:00-14:00 & 17:30 -21:00).


Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από εκπροσώπους και εθελοντές του Οργανισμού για τις δράσεις που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς και να ενισχύσουν με τις αγορές τους το έργο του. Συλλεκτικά είδη του Οργανισμού καθώς και μοναδικές χριστουγεννιάτικες δημιουργίες από την εθελοντική καλλιτεχνική μας ομάδα, θα διατίθενται προς πώληση θέτοντας ως στόχο να υποστηριχθούν ακόμη περισσότερα παιδιά που κινδυνεύουν!


Αξίζει να αναφερθεί πως φέτος ο Οργανισμός συμπληρώνει 20 χρόνια από τη δημιουργία του, έπειτα από την επιθυμία ενός μικρού παιδιού, του 10χρονου Ανδρέα Γιαννόπουλου, όπως την αποτύπωσε στο ημερολόγιό του στις 9 Νοεμβρίου 1995. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα 20 χρόνια δράσης έχει υποστηρίξει συνολικά 1.091.250 παιδιά & οικογένειες τους (στοιχεία έως και 30/06/2015).


Περισσότερες πληροφορίες για την παρουσία της Κινητής Μονάδας Στήριξης και Ενημέρωσης στο Δήμο Σερρών:


«Το Χαμόγελο του Παιδιού», 2310 250160, thessaloniki@hamogelo.gr

Μοιραστείτε το

One thought on “Στις Σέρρες Η Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού»,”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top