Δήμος Εμμανουήλ Παππά : ¨¨Δαγκωτό ¨¨ Νότα από τον Αλέξανδρο Χριστοδούλου

49566298_2398469406891505_8845860405994586112_n.jpg

 Τέλος στα σενάρια και την πολιτική παραφιλολογία των τελευταίων μηνών βάζει με γραπτή δήλωση ο αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Παππά κ Αλέξανδρος Χριστοδούλου . Ο οποίος δηλώνει την στήριξη του στον Δημήτρη Νότα  Ανακοινώνοντας οτι θα είναι εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη του νυν δημάρχου  . Θυμίζουμε οτι τους τελευταίους μήνες υπήρχε μια έντονη φημολογία οτι ο κ Χριστοδούλου θα εγκατέλειπε τον Δημήτρη Νότα .

όπως όλα δείχνουν όμως  η πράξη και τα γεγονότα απέχουν παρασάγγας από τις ασκήσεις επι χάρτου που κάνουν κάποιοι φερόμενοι ως υποψήφιοι δήμαρχοι

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

 

 

Με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να δηλώσω τη στήριξή μου στο νυν Δήμαρχο Εμμανουήλ Παππά και εκ νέου υποψήφιο Δημήτρη Νότα και παράλληλα να βάλω τέλος στις όποιες εικασίες γύρω από την συμμετοχή μου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η στήριξή μου είναι έμπρακτη και εκδηλώνεται επίσης με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιό του. Είμαι σίγουρος πως το πετυχημένο, αν και ομολογουμένως δύσκολο έργο της σημερινής δημοτικής αρχής, θα εκτιμηθεί από τους δημότες και αυτό θα εκφραστεί και στην κάλπη. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, ο οποίος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και το ξέρουμε, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε εντατικά και στην επόμενη θητεία, προκειμένου να αναδείξουμε το Δήμο Εμμανουήλ Παππά, σε πρότυπο για όλη τη χώρα. 

 

 

 

 Χριστοδούλου Αλέξανδρος 

 

 

Αντιδήμαρχος Δήμου Εμμανουήλ Παππά

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top