Δήμος Σιντικής: Άξιος συγχαρητηρίων !!!!!!!

49831288_10205503084492615_1109829921632419840_n.jpg

 Την ώρα που όλοι από την θαλπωρή του σπιτιού μας κατακεραυνώνουμε τους πάντες και τα πάντα για την κατάσταση που επικρατεί  στους δρόμους μετά την πυκνή χιονόπτωση .Υπάρχουν και Έλληνες που δείχνουν οτι υπάρχει ελπίδα.

Άξιος ,άξιος ,άξιος  ο  Σερραίος δημοτης Κωνσταντίνος Καρασαββίδης που με το μηχάνημα του εθελοντικά βρέθηκε από την πρώτη ώρα της χιονόπτωσης στους δρόμους προκειμένου να βοηθήσει να μείνουν ανοιχτοί .

Μια κοινοποίηση για να μάθουν όλοι είναι το ελάχιστο ευχαριστώ σε αυτον τον υπέροχο Έλληνα .Μπράβο

 

 Διαβάστε τι έγραψε

 

Αγαπημένοι μου φίλοι και γνωστοί, συγχωριανοί Και συνδημότες, πρέπει να κάνω μία διευκρίνηση στον δρόμο η στους δρόμους που βρέθηκα να κάνω αποχιονισμο, το έκανα με δική μου δαπάνη ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ προσφορά στο κοινωνικό σύνολο στο οποίο ανήκω και εγώ και η οικογένειά μου, όταν βλέπω εγώ ο κεντρικός άξονας ΚΙΛΚΙΣ– ΣΕΡΡΩΝ είναι απροσπέλαστος, και άντε να μην κυκλοφορήσει κάνεις από εμάς ΟΚ αν όμως χρειαζόταν ασθενοφόρο???? μπορεί κάποιος να μου λύση την απορία, τη θα γινόταν έτσι λοιπόν πήρα της ευλογίες της Περιφέρειας και το τονίζω ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και με δική μου δαπάνη βγήκα να καθαρίσω τον κεντρικό δρόμο, διότι όπως φαίνεται δεν είμαι ικανός ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ στην ενδοδημοτικη οδοποιία υπηρεσίες αποχιονισμου, σε κάθε περίπτωση τονίζω ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν είμαι και δεν θα είμαι υποψήφιος με καμία μορφή αιρετού αξιώματος. Αυτά για να προλάβω τους κατ’ τα άλλα (φίλους)καλό βράδυ σε όλους. ΥΓ. και μην βιαστούν καποιοι να με κολλήσουν αστέρι διότι το αστρορι από κάτω έχει καρφακι,και ο νοών νοείτω ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top