ΝΟΔΕ Σερρών : «»Παιζει ¨¨ μόνος ο Απόστολος – Η Χρυσή Αυγή αντίπαλος του στην Β Κυριακή ???

-40.jpg

Πολλές μετρήσεις μαθαίνω οτι γίνονται για τις περιφερειακές εκλογές στην Κεντρική Μακεδονία . Κοινή συνισταμένη όλων είναι οτι ο Απόστολος Τζιτζικώστας  <<χτυπάει >> μεγάλα νούμερα . Θυμίζω οτι και στις προηγούμενες εκλογές το ποσοστό του στην Α Κυριακή ήταν 32,81% .Αυτό όμως που προκαλεί ταραχή σε πολλά επιτελεία είναι οτι η παράταξη της Χρυσής Αυγής σε πολλές μετρήσεις είναι δεύτερή . Και το σενάριο να έχουμε αναμέτρηση Τζιτζικώστα και της Χρυσής Αυγής στην Β Κυριακή μοιάζει για πολλούς εφιαλτικό .

Αν ανατρέξουμε στα αποτελέσματα του 2014  έχουμε ο δεύτερος Γιάννης Ιωαννίδης που είχε πάρει 18,59%  δεν θα είναι  εκ νέου υποψήφιος και η παράταξη του είναι το πιθανότερο να μην μπει στην μάχη των εκλογών .

Η υποστηριζόμενη από τον Σύριζα κ Χαραλαμπίδου ( έχει ήδη αποχωρήσει από το κόμμα ) .Το 2014 που ο Σύριζα ήταν στα πάνω του είχε πάρει μόλις 11.73%.

Ο Μάρκος Μπόλαρης που είχε πάρει 8,55% δήλωσε οτι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος .Και είναι άγνωστο το τι θα πράξουν οι πρώην υποψήφιοι της παράταξης του..

Τέλος  η υποστηριζόμενη από το ΚΙΝ.ΑΛ το 2014 είχε πάρει μόλις 5,9% .Ενω όπως σημειώνουν και ο νέος υποψήφιος είναι μια υποψηφιότητα που δεν μπορεί να αγγίξει το 10%

Για την ιστορία η παράταξη  που υποστηρίχθηκε από την Χρυσή Αυγή  είχε πάρει το 2014 , 8,74%

 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top