Βασίλης Τερζής : Είμαι ¨¨χορτάτος¨¨ και από μικρόφωνα και από χειροκροτήματα.

-46.jpg

Απάντηση σε σχόλιο ανάρτησης

 

  1. Τα φώτα στην πολιτεία των ευχών λειτουργούν προφανώς με χρονοδιακόπτες. Οποτε μια ρύθμιση στους χρονοδιακόπτες ήταν αρκετή και ας γινόταν η αποσύνδεση τον δεκαπενταύγουστο!! 2.Τα κακομοιρίστικα του τύπου «είπαν οι κάτοικοι άσε τα φώτα να χαιρόμαστε» δεν περιποιούν τιμή σε όποιον τα επικαλείται. 3. Η αναφορά στην συγκέντρωση άσχετη, και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους!! Κρίμα, από έναν νέο άνθρωπο θα περίμενε κανείς καινοτόμες πρακτικές, καθαρό λόγο και ντόμπρες εξηγήσεις. 4. Η επίκληση φανταστικών εχθρών που μας κατατρέχουν, μόνο τον Δον Κιχωτη βοήθησε κι εκείνο για να γίνει ένα αριστούργημα της λογοτεχνίας (και όχι δημοτικός σύμβουλος)

 

Απάντηση στο ανωτέρω σχόλιο:

Αγαπητέ αναγνώστη και σχολιαστή,

  • 1) Η σύνδεση είναι κεντρική για όλη τη «Δορυλαίου» και το Πάρκο. Με την ανάπλαση υπογειώθηκαν όλες οι παροχές ρεύματος και οι καλωδιώσεις.
  • 2) Κατά τη διάρκεια της αποσύνδεσης υπήρξαν πολίτες που εξέφρασαν την επιθυμία τους να παραμείνει για λίγες ημέρες ακόμη ο φωτισμός διότι ομορφαίνει την περιοχή και τη διάθεσή τους. Η αποσύνδεση όμως συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε την ίδια ημέρα. Αναφορά έκανα για την επιθυμία κάποιων πολιτών, η οποία όμως δεν άλλαξε τον προγραμματισμό και την απόφασή μας.
  • 3) Πάω δεν πάω στις συγκεντρώσεις, στις εκκλησιές, στα μοναστήρια, στους γάμους και τις βαπτίσεις, στα πρώτα τραπέζια με θέα στο δρόμο και τις πίστες, αυτοί που είναι να με ψηφίσουν θα με ψηφίσουν. Ευκαιρίες 4,5 χρόνια να ποζάρω εκατοντάδες, δεν το έκανα όμως, είμαι χορτάτος και από μικρόφωνα και από χειροκροτήματα.
  • 4) Ουδεμία επίκληση φανταστικών εχθρών έγινε στο κείμενο της απάντησης μου, μάλλον με μπερδεύεται με άλλον, ούτε φαντάσματα κυνηγώ, ούτε «Βασίλης Καΐλα»ς το παίζω.
  • 5) Ένα πράγμα κατάφερα στη ζωή μου σίγουρα, ούτε Δον Κιχώτης, ούτε Δημοτικός Σύμβουλος, να φέρω ένα όνομα να το σηκώνω ψηλά και να το λέω.

 

                                                                         Με τιμή

 

                                                                            Βασίλης Τερζής

                                                                Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.Σ.       

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top