Σέρρες : Ενημερωτική εκδήλωση για τα πνευματικά δικαιώματα

-λήψης-2-2.jpg

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 17:30 ο Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών «Η Αγ. Βαρβάρα» κ. Κοτσαμπάς Σωτήριος σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Ν. Σερρών στον 2Ο όροφο με αντικείμενο της συνάντησης τα προβλήματα που έχουν ανακύψει από την εφαρμογή της νομοθεσίας για τα πνευματικά δικαιώματα.

Θα παρουσιαστεί και θα αναλυθεί  διεξοδικά η ιδιαίτερα προβληματική κατάσταση που επικρατεί στον επιχειρηματικό κόσμο, σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα,  ιδιαίτερα δε μετά την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της ΑΕΠΙ, την λειτουργία δύο ΟΣΔ πνευματικών δικαιωμάτων (ΕΥΕΔ και ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ).

Επίσης θα γίνει αναφορά στην διαρκή απειλή που υφίστανται χιλιάδες επιχειρήσεις για την επιβολή εξοντωτικών προστίμων και ποινών, χωρίς δική τους υπαιτιότητα,  καθόσον κανείς δεν γνωρίζει επακριβώς ούτε τα αμοιβολόγια,  ούτε και τους δικαιούχους εξαιτίας ακριβώς αυτής της  συγκεχυμένης κατάστασης και βέβαια τα κενά της νομοθεσίας και την αυθαιρεσία των ΟΣΔ, τόσο των πνευματικών όσο και των συγγενικών δικαιωμάτων.

Με τιμή,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                             Η Γεν. Γραμματέας

Κοτσαμπάς Σωτήριος              Σπλήνα Μελπομένη

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top