Στις Σέρρες 15&16 Μαρτίου η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπία Τελιγιορίδου

-λήψης-5-3.jpg

Διήμερη  περιοδεία στο νομό Σερρών θα πραγματοποιήσει,

την Παρασκευή και το Σάββατο 15 και 16 Μαρτίου, η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, αρμόδια για την κτηνοτροφία, τα τρόφιμα και την αλιεία Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, η υφυπουργός στις 10 το πρωί θα επισκεφτεί την περιοχή  Ηράκλειας –Κερκίνης –Βυρώνειας ,την Αρδευτική Διώρυγα Κ3, τις  εργασίες στο ανάχωμα Κερκίνης-Λιμνοχωρίου  και την Γέφυρα Βυρώνειας.

Στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφτεί την υπηρεσία του Περιφερειακού Κέντρου Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου στον Προμαχώνα , στις 1.30 θα επισκεφτεί τον ΓΟΕΒ πεδιάδας Σερρών , στις 2 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ , στις 5.30 το απόγευμα θα επισκεφτεί το Οινοποιείο «Γαζωρίτης» και στις 7.30 θα εχει συνάντηση στην Ορεινή με κτηνοτρόφους και αγρότες.

Το Σάββατο στις 9.45 το πρωί  θα επισκεφτεί την βιοτεχνία παραγωγής και συσκευασίας μελιού « Μελισσοκομίας Αμφίπολης» στο Ροδολίβος και στις 10.30 θα ολοκληρώσει την περιοδεία της με επίσκεψη στο λιμάνι της Αμφίπολης και συνάντηση με τον εκεί δήμαρχο.

 

ερτ σερρων 

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top