ΚΚΕ Σερρών : Καταγγέλλει την ΔΑΠ για αντικομουνισμό

-λήψης-1-7.jpg

Τις τελευταίες δύο μέρες γίναμε μάρτυρες για το που μπορεί να φτάσει ο αντικομμουνισμός και η προβοκάτσια της Νέας Δημοκρατίας και της παράταξης της στο ΤΕΙ Σερρών (ΔΑΠ – ΝΔΦΚ).

Ξεκινώντας από το ΤΕΙ, την Δευτέρα (15/4/19) κυκλοφόρησε στο ΤΕΙ Σερρών, μια «καταγγελία» της ΔΑΠ, που ανέφερε ότι μέλη της ΠΚΣ και της ΚΝΕ, «έστελνα απειλητικά μηνύματα σε σπουδαστές του ΤΕΙ Σερρών, την ημέρα των φοιτητικών εκλογών για να μην πάνε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα γιατί δεν υπήρχαν παραβάν στο ΤΕΙ». Από την αισχρή αυτή καταγγελία, το μόνο που ήταν αληθές, είναι ότι η εκλογική διαδικασία στο ΤΕΙ Σερρών έγινε χωρίς παραβάν. Όλα τα υπόλοιπα είναι στην προβοκατόρικη φαντασία των στελεχών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καθώς με πρωτοβουλία της ΠΚΣ, πάρθηκαν εκλογικά παραβάν (από τον Δήμο Σερρών) αλλά η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν επέτρεψαν να τοποθετηθούν.

Την σκυτάλη του ψεύδους και της συκοφαντίας την πήρε ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κ. Μακεδονίας με την παράταξη του κ. Τζιτζικώστα (ΝΔ), Παναγιώτης Σπυρόπουλος, την επόμενη ημέρα στην Διακομματική Επιτροπή του Δήμου Σερρών, για τον ορισμό και την διεξαγωγή των όρων που θα διεξαχθεί η προεκλογική περίοδος στην Πόλη των Σερρών.

Στην όλη διαδικασία, ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, έθεσε την πρόταση του στο σώμα και ταυτόχρονα τις διαφωνίες του, ιδιαίτερα για τις αφισοκολλήσεις και γενικότερα τον τρόπο φίμωσης που επιβάλλεται όλα αυτά τα χρόνια.

Με περίσσιο θράσος ο κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος πήρε το λόγο λέγοντας, πως «γνωρίζουμε τις πρακτικές του ΚΚΕ, όλα αυτά τα χρόνια και πως είναι γνώριμο σε όλους ότι παρανομεί», πήγε να επιβάλει στον υπεύθυνο της Διακομματικής Επιτροπής, το τι θα γραφτεί στο πρακτικό της συνεδρίασης λέγοντας «πως το ΚΚΕ πάει ενάντια στο Νόμο» πως «δεν γίνετε να παραβρίσκεται στην διαδικασία, αφού διαφωνεί με τις ¨νόμιμες¨ ενέργειες που επιβάλει η εγκύκλιος» κοκ.

Η Τ.Ε Σερρών του ΚΚΕ δηλώνει κατηγορηματικά, πως το ψεύδος και οι απειλές δεν περνάν. Πως η συκοφαντία που φτάνει στα όρια του αντικομμουνισμού, και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και του στελέχους της ΝΔ που είναι εκλεγμένος στην περιφέρεια Κ. Μακεδονίας (και πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου) θα απαντηθούν από τον κάθε εργαζόμενο, φτωχό αγρότη, τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης και των χωριών στους αγώνες και τις κάλπες. Πως είναι γνωστές οι πρακτικές τους όλα αυτά τα χρόνια, άλλωστε τα ίδια και χειρότερα έκανε και ο εκλεγμένος με την παράταξη της ΝΔ στη ΓΣΕΕ (Κουτσιούκης) πριν από μία εβδομάδα.

Το ΚΚΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, την νεολαία να γυρίσει την πλάτη στον αντικομμουνισμό, να ενισχύσει το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες. Αυτή θα είναι και η καλύτερη απάντηση στις πολιτικές που μας έφεραν ως εδώ, που ευθύνη έχουν τόσο οι προηγούμενες κυβερνήσεις (ΝΔ –ΠΑΣΟΚ) όσο και η σημερινή του ΣΥΡΙΖΑ και που έχουν την υπογραφή τόσο των δημάρχων, όσο και των Περιφερειαρχών που εκλέχτηκαν από αυτές τις δυνάμεις.

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ

Στην Ευρωβουλή. Στις Περιφέρειες. Σε όλους τους Δήμους

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top